fbpx

Mordballader live på messen. Smuglyt her og vind vinylpladen

marts 14, 2023

I år har vi den store fornøjelse at kunne præsentere livemusik på Krimimessen. Det sker når bandet Iblandt os går på scenen i Arresten og sætter strøm til en række drabelige danske mordballader. Det er sange som fortæller historier om forskellige mordsager i bl.a. det Aarhusianske og som alle er akkompagneret af et meget stemningsskabende lydspor. Et gribende True Crime-soundtrack kan man vel nærmest kalde det.

Historier om drab kan fortælles på forskellig vis. Til stemningsfulde, melankolske og filmiske toner præsenterer bandet Iblandt os deres små fortællinger om drab.

Man kan bl.a. lytte til sangen ”I et lille brev” om morderen med det perfekte alibi. Man vil blive præsenteret for ”I graven lagt” om et gammelt giftmord. Og sangen ”Iblandt os” om en seriemorder i København.

”I februar fandt man en kvinde dræbt / forsøgt gemt af vejen i en kælderskakt / stump vold, ukendt instrument / endnu uvist hvad der var hændt.”

Iblandt os består af sangskriver og tekstforfatter Trine Omø, samt musiker og producer Jesper Skov. Trine Omøs vokal er kendetegnet som karakteristisk og lys. På scenen optræder Trine i selskab med sanger/musiker Victor Johansen.

I november 2022 udgav Iblandt os albummet Danske mordballader. Dette er tilgængeligt på div. streamingtjenester. Det vil være de sange der kan opleves på messen, så ta et lyt forud nederst i indlægget.


Kom til koncert med Iblandt os på Krimimessen:

Lørdag d. 25. marts på scenen i Arresten kl 11.00-11.20 og kl. 15.00-15.20

Søndag d. 26. marts på scenen i Arresten kl. 11.00-11.20

Se musikvideoen til sangen “I jorden under jer”

Lyt til albummet “Danske mordballader” (Klik på billedet)

Konkurrence

Deltag i konkurrencen om et eksemplar af vinylpladen af “Danske mordballader” ved at svare på følgende enten i kommentarsporet nederst eller på facebook.

“Hvad hedder den kvinde der forsvinder i det første track på udgivelsen?” (hint: se og hør tracklisten med et klik på albummet herover)

Vi trækker en vinder mandag d. 20. marts Præmien skal hentes på Krimimessen ved henvendelse til bandet. Vinylen kan også købes i Arresten på messen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *