fbpx

Ofte stillede spørgsmål

KØRESTOLE/GANGBESVÆREDE

Vi afvikler Krimimessen på 6-7 scener og ingen af dem er inde i selve hovedbygningen, så adgangsforholdene til Krimimessen er ganske fine.

Skal man ind i hovedbygningen og på museet er der installeret ramper, elevatorer m.m., der gør det muligt at komme rundt i udstillingsområderne på de forskellige niveauer.

Ramperne der fører ind til hovedbygningen er dog meget stejle, og kan være svære at komme op af på egen hånd. Butikspersonalet på Fængslet hjælper meget gerne til hvis der er behov for hjælp. I enkelte mindre lokaler er nogle dørkarme smalle, så der kan opstå problemer med en større kørestol.

Der er handicapparkering lige ved indgangen til FÆNGSLET og handicaptoilet i flere bygninger.

LEDSAGERKORT

Har du et ledsagerkort, kan du medbringe din ledsager gratis på Krimimessen. Vis det blot i indgangen eller bestil en billet på forhånd hos på mail: krimimessen@horsens.dk

HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i lokalerne/ved scenerne på Fængslet, men de er velkomne i snor på udendørsarealerne. Vandskåle kan lånes i Fængselsbutikken, så husk at informere butikspersonalet på Fængslet om dette, så de kan sørge for vand til jeres hund. Husk altid at samle efterladenskaber op.

HVOR KAN JEG KØBE BILLET?

Du kan købe billetter til enten begge dage på Krimimessen eller blot den ene. Billetter til årets messe kan købes her: https://krimimessen.dk/