fbpx

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet et udvalg af de spørgsmål, der oftest bliver stillet til messen, programmet, praktik osv. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål er du velkommen til at rette direkte henvendelse til os. Se kontaktoplysningerne her: https://krimimessen.dk/kontakt/

KØRESTOLE/GANGBESVÆREDE

Vi afvikler Krimimessen på 6-7 scener og ingen af dem er inde i selve hovedbygningen, så adgangsforholdene til Krimimessen er ganske fine.

Skal man ind i hovedbygningen og på museet er der installeret ramper, elevatorer m.m., der gør det muligt at komme rundt i udstillingsområderne på de forskellige niveauer.

Ramperne der fører ind til hovedbygningen er dog meget stejle, og kan være svære at komme op af på egen hånd. Butikspersonalet på Fængslet hjælper meget gerne til hvis der er behov for hjælp. I enkelte mindre lokaler er nogle dørkarme smalle, så der kan opstå problemer med en større kørestol.

Der er handicapparkering lige ved indgangen til FÆNGSLET og handicaptoilet i flere bygninger.

LEDSAGERKORT

Har du et ledsagerkort, kan du medbringe din ledsager gratis på Krimimessen. Vis det blot i indgangen eller bestil en billet på forhånd hos på mail: krimimessen@horsens.dk

HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i lokalerne/ved scenerne på Fængslet, men de er velkomne i snor på udendørsarealerne. Vandskåle kan lånes i Fængselsbutikken, så husk at informere butikspersonalet på Fængslet om dette, så de kan sørge for vand til jeres hund. Husk altid at samle efterladenskaber op.

HVOR KAN JEG KØBE BILLET?

Du kan købe billetter til enten begge dage på Krimimessen eller blot den ene. Billetter til årets messe kan købes her: https://krimimessen.dk/

HVORNÅR UDKOMMER PROGRAMMET?

Det komplette program for årets messe bliver udgivet i begyndelsen af det pågældende år. Dog vil der løbende blive offentliggjort navne og programpunkter frem til løsladelsen af programmet.

KAN DER KOMME ÆNDRINGER I PROGRAMMET?

Ja, der kan komme ændringer i programmet helt frem til messestart. Så sørg altid for at holde dig opdateret på Krimimessen.dk, som altid vil vise det ajourførte program.

SKAL MAN VÆRE MED FRA START TIL DE ENKELTE PROGRAMPUNKTER?

Nej, det bestemmer man helt selv. Dørene til scenerne er altid åbne, så man kan “shoppe” rundt blandt programpunkterne og komme og gå som man vil.

HVORDAN KOMMER MAN RUNDT MELLEM SCENERNE?

Alle scener på Fængslet er indenfor gå-afstand. Det er altid en god idé at tjekke vejrudsigten forud for dit besøg på messen og eventuelt medbringe varmt tøj, paraply, solbriller eller andet. Er man gangbesværet – se øverst på siden.

KAN MAN KØBE MAD OG DRIKKE PÅ KRIMIMESSEN?

Ja, det kan du. Vi har flere salgssteder placeret rundt omkring på messen med mad, drikke, snacks mm. Under “Praktisk info” kan du se menukortet for i år samt hvor madboder og kaffesteder er placeret.