fbpx

Få gode oplevelser i det nye år med en billet til Krimimessen 2024

december 27, 2023

Skulle du få lyst til at forsøde tilværelsen for en krimilæser i din omgangskreds eller måske for dig selv, er der ikke noget som en billet til Krimimessen 2024.

For, hvem vil ikke blive henrykt over at få en oplevelse for livet på Fængslet i Horsens i det spæde forår? En oplevelse med masser af inspiration, grin, gys, hygge og kriminelt gode bogtilbud. Og selvfølgelig ikke mindst muligheden for at møde dine favoritforfattere.

Vi disker vi op med interviews med en perlerække af danske og udenlandske krimiforfattere, foredrag og samtaler med retsmedicinere, efterforskere og andre fagfolk fra virkelighedens krimiverden, et summende messeområde med alt, hvad dit læsehjerte begærer og meget meget mere.

Det bliver et brag af en fest, som ville være en forbrydelse at gå glip af.

Hvilke forfattere kan du møde? Følg med lige her. Listen bliver løbende opdateret.

Vi håber på at se dig til Krimimessen 2024 i weekenden d. 16. og 17. marts.