fbpx

Mød Chris Carter og Paul Cleave

marts 23, 2023

I år har Krimimessen åbnet op for et nyt område på fængslet, nemlig Arresten. Arresten byder på alt hvad et krimihjerte begærer: musik, kaffe, bogsalg, lynhistorier med 6 danske forfattere, selfie-celle, boguddeling, konkurrencer og meget mere. Men du kan få pulsen endnu højere op, når vi byder velkommen til Chris Carter og Paul Cleave, lørdag kl. 12.30! De to herrer står klar til en intim meet & greet-session, hvor du kan komme helt tæt på forfatterne, tale med dem og få signeret en bog eller to.

Hvis du ikke allerede er faldet over (og faldet for) Chris Carter, Paul Cleave og deres krimier, får du en lille gennemgang af forfatterskaberne her

(Kilde: Jentas, Saxo)

Chris Carter gæster Krimimessen 2023 med “Blodig jagt”

Et drab uden fortilfælde. En morder, der er mere blodtørstig end nogensinde før. En sag, der vil presse ham til det yderste. Har Robert Hunter mødt sin overmand denne gang? 

”Tror du på djævelen, kriminalassistent Hunter?” spurgte betjenten. ”For hvis du ikke gør … så tror jeg, du skifter mening, når du kommer herhen.” Med disse ord bliver Hunter kaldt ud til et af de mest barbariske gerningssteder, han nogensinde har set. Og det hele bliver endnu mere foruroligende, da retsmedicinerne finder et digt, som morderen har efterladt inde i liget. Da der sker endnu et drab, er fremgangsmåden og signaturen så forskellig fra det første, at retsteknikkerne ikke umiddelbart forbinder de to gerningssteder med hinanden. Men da de finder næste del af morderens digt, tyder det på, at de to mord kun er begyndelsen. 

Robert Hunter indleder jagten på den mest brutale og disciplinerede morder, han nogensinde har oplevet. En morder, der går efter ofrenes frygt, og som ønsker at give sine ofre en lektion … en lektion, der ender med døden. 

Chris Carter, som har ligget nummer et på bestsellerlisterne og solgt millioner af bøger, har skrevet sin hidtil mest intense og nådesløse Robert Hunter-krimi.


(Kilde: Jentas)

Paul Cleave gæster Krimimessen 2023 med “De mistænkte”

Kan krimiforfattere slippe af sted med drab?

Cameron og Lisa Murdoch har succes som newzealandske krimiforfattere, er lykkeligt gift og topper alverdens bestsellerlister. De har i årevis været promoveret i medierne og spøger med, at de ved mere end nogen andre om, hvordan man slipper godt fra forbrydelser. De lever trods alt af at skrive om det.

Så da deres psykisk udfordrede syvårige søn Zach forsvinder, spørger politiet og offentligheden helt naturligt sig selv, om de nu har besluttet sig for at føre bevis for det, de selv så længe har hævdet …

Forsøger de at demonstrere, at de er i stand til at begå den perfekte forbrydelse?

Et højspændt, vandtæt plot gør “De mistænkte” til et gys af en pinefuldt uforudsigelig thriller, der vil få dig til at spekulere som en gal hele vejen frem mod et brag af en afslutning.


Se hele programmet her, og køb din billet her på hjemmesiden. Vi ses!