fbpx

Se det opdaterede program for Krimimessen 2023.

februar 8, 2023

Gå på opdagelse i programmet for Krimimessen 2023. Der er med garanti noget for enhver krimifan.

Der er siden løsladelsen kommet et par opdateringer. Du kan altid finde det aktuelle program for messen lige her.

God fornøjelse.

Krimimessen i Horsens retter for 21. gang spotlyset mod en populær, robust og slidstærk genre – krimien!

I 21 år har folk med hang til krimi valfartet til Horsens for at deltage i Krimimessen – den årlige festival for fejring af krimigenren. I år finder messen sted i weekenden d. 25.-26. marts og interessen for genren og glæden ved at mødes om den er kun blevet større og stærkere med tiden.

Krimimessen er LIG med mere og en skudsikker markør for genrens popularitet. Og flere forlag vælger sågar at lade store krimiudgivelser falde i messeweekenden.

Krimimessen 2023 byder på et festfyrværkeri af et program, der favner genren bredt og giver messens besøgende mulighed for at shoppe vildt og blodigt rundt i programpunkterne på de 6 scener på messen samt i Arresten.

International besøg og danske stjerner

I Arresten vil publikum som noget nyt kunne møde forlag, forfattere og musikere, løse mordgåder, quizzer, drikke kaffe og meget mere i de gamle og autentiske fængselsceller.

På de øvrige scener kan du i år opleve krimiforfattere fra hele 10 lande. Det er ny rekord i Krimimessens historie. Mød blandt andre Chris Carter, Paul Cleave, Sofie Sarenbrant, Yrsa Sigurðardóttir, Arrtu Tuominen, Karin Smirnoff, Elly Griffiths, Ann Cleeves samt danske forfattere som Sara Blædel, Michael Katz Krefeld, Katrine Engberg, Faber & Pedersen, Kim Leine og mange flere.

Toppen af True Crime

Også krimien i virkelighedens verden vil blive vendt, drejet og krydsforhørt i foredrag og samtaler med blandt andre efterforskere, retsmedicinere, dobbeltagenter og sprogdetektiver. Hør f.eks. Lars Findsen tale om bogen ”Spionchefen – erindringer fra celle 18” eller mød Ove Dahl, Kurt Kragh, Bent-Isager Nielsen og Jens Møller Jensen – drabsafdelingens superliga på scenen sammen.

Krimimessen er også LIG prisuddelinger. Lørdag overrækker Det Danske Kriminalakademi Og Dansk Horror Selskab deres priser.

Søndag middag bliver Krimimessens Publikumspris for 7. gang overrakt til en populær dansk forfatter.

Udvalget er stort når krimiens DNA vil blive forsøgt kortlagt gennem interviews, samtaler og foredrag på Fængslet i det spæde forår til marts.

Vi ses til Krimimessen på Fængslet i Horsens d. 25.-26. marts.