fbpx

Billetsalget er i fuld gang!

januar 3, 2023

Billetsalget til årets krimimesse er i fuld gang.

Få en oplevelse for livet på Fængslet i Horsens i det spæde forår. En oplevelse med masser af inspiration, grin, gys, hygge og kriminelt gode bogtilbud. Og selvfølgelig ikke mindst muligheden for at møde din favoritforfatter.

Vi disker vi op med interviews med en perlerække af danske og udenlandske krimiforfattere, foredrag og samtaler med retsmedicinere, efterforskere og andre fagfolk fra virkelighedens krimiverden, et summende messeområde med alt, hvad dit læsehjerte begærer og meget meget mere.

Det bliver et brag af en fest, som ville være en forbrydelse at gå glip af.

Vi håber på at se dig til Krimimessen 2022 i weekenden d. 25. og 26. marts.

Vi opdaterer løbende listen over forfattere, du kan møde på messen. Se listen her