fbpx

Skræmmende, men tiltrækkende! Fængslende foredrag om psykopaten som karakter

marts 28, 2022

Hvorfor er psykopaten en spændende karakter i fiktionens verden? Hvad kendetegner en psykopat? Kom og mød nogle skræmmende, men måske alligevel tiltrækkende psykopater!

Mød forfatter og foredragsholder Thomas C. Krohn når han fortæller om psykopaten som karakter.

Det foregår søndag d. 3. april kl. 12.00 i Gymnastiksalen

Thomas C. Krohn

Bor i Stenløse. Han er uddannet neurobiolog og ph.d. og var i mange år universitetsforsker og -underviser. I de sidste mange år arbejdet i forskellige virksomheder, som producerer medicinsk udstyr. Udover at være foredragsholder og skrivecoach er Thomas C. Krohn også krimiforfatter og har skrevet en stribe spændingsromaner i serien med Jakob Detlev.

Selv skriver forfatteren sådan om sine krimier:

Omdrejningspunktet i mine thrillers er ’tænk nu hvis…’ med fokus på biologiske problemstillinger som virus, farlige bakterier, smitsomme sygdomme og psykopati sat ind i et nutidigt samfund krydret med konspirationsteorier, mysterier, mord, historiske begivenheder og tankespind.

Min fascination for det menneskelige sind, herunder hvordan en psykopat tænker og agerer, er ofte omdrejningspunktet for de personer, som indgår i mine thrillers. Plottet i mine krimier skal være realistisk og noget, som godt kan ske i virkeligheden, ligesom steder, bygninger og personer skal være genkendelige for læseren.

Målet er en god bog, som kan underholde læseren med spænding, overraskende handlinger og letfordøjelig viden om psykologiske og biologiske fænomener” (fra https://www.thomasckrohn.dk/).

Thomas C. Krohn er aktuel med thrilleren “Fanget, men fri”. Oplev ham på scenen i et interview omkring bogen. Det sker:

Lørdag i Gymnastiksalen kl. 15.30 med Stephanie Caruana som interviewer.