fbpx

Mød Torben Vigh – tidligere livvagt gennem 30 år

marts 15, 2022

Gennem 30 år – længere end nogen anden dansk livvagt – har Torben Vigh passet på danske og udenlandske politikere, Muhammed-kritikere og ikke mindst hele tre generationer af det danske kongehus – fra dronning Margrethe over kronprinsparret til deres børn. I denne bog giver han et indblik i arbejdet med personbeskyttelse fra 1980’erne og frem til i dag, hvor der er sket store forandringer i både det danske samfund og verden udenfor.

Torben Vigh har rejst verden rundt med sine VIP’er på både private ferier, officielle besøg og store statsbesøg. Han fortæller om, hvordan man som livvagt altid skal være forberedt på det værst tænkelige, uanset om man kører tværs over USA med kronprinsen, går ved siden af dronningen på en karettur i København eller er på statsbesøg i Japan. Og han fortæller om, hvordan det føles, når man har fri lige præcis den dag, terroren rammer Danmark.

Torben Vigh er netop udkommet med bogen “Mine 30 år som livvagt” på forlaget Lindhardt & Ringhof.

Her kan du møde Torben Vigh på Krimimessen

Lørdag d. 2. april kl. 10.40 i Indergården ( i samtale med Christina Melchiors)

Søndag d. 3. april kl. 14.30 i Trykkeriet ( i samtale med Jacob Holm Krogsøe)