fbpx

SKAL DU MED TIL ÅRETS KRIMIFEST? BILLETSALGET TIL KRIMIMESSEN 2022 ER I FULD GANG!

januar 20, 2022

På en formentlig smuk forårsdag d. 2. april åbner vi porten til årets helt store krimievent – Krimimessen. I løbet af weekenden d. 2.-3. april vil du kunne opleve en skudsalve af gode oplevelser for enhver krimifan.

Du vil kunne møde din favoritforfatter, høre fængslende foredrag, interviews og samtaler bag Fængslets mure i Horsens. Du kan møde forfattere som Elly Griffiths (UK), Jussi Adler-Olsen (DK), Ninni Schulman (S), Åsa Larsson (S) og mange flere.

Navne og programpunkter vil løbende blive offentliggjort.

Det færdigstøbte program kan du finde her på krimimessen.dk d. 22/2-2022.

På Krimimessen 2022 kan vi fejre messens 20-års jubilæum, og vi håber, at vi vil fejre det med os!

Køb din billet til årets krimifest lige her