fbpx

MØD CARA HUNTER TIL KRIMIMESSEN 2022!

januar 20, 2022

“Plottwist følger plottwist i et nervepirrende tempo” – sådan bliver den britiske krimiforfatters Cara Hunters seneste bog “Blind raseri” beskrevet.

Og nu kan du altså få den store fornøjelse af at møde forfatteren på Krimimessen 2022 d. 2.-3. april, hvor hun bl.a. vil fortælle om “Blindt raseri”. Bogen er netop udkommet på Gads forlag.

Om Cara Hunter

Cara Hunter er forfatter til den anmelderroste serie om den arbejdsomme og grundige kriminalinspektør Adam Fawley og hans team, der arbejder ved Thames Valley Politi. Serien udkommer i 21 lande og har solgt over 1 million eksemplarer verden over. Tredje bind i serien blev kåret som en af de 100 bedste kriminalromaner siden 1945 af The Sunday Times.

Serien om Adam Fawley foregår i Oxford og kaldes derfor meget passende for ”Oxford-serien”. Settingen er den samme som den berømte bog- og TV-serie om Inspector Morse. Cara Hunter fortæller i et interview, at hun var lidt nervøs for at skrive en krimi, som foregik i Oxford, fordi byen i høj grad forbindes med Morse. Hun fortæller dog, at der er noget nostalgisk over den måde, som Oxford fremstilles på i serien om Morse, og at hun i sin serie om Fawley ønsker at skildre en mere rå og knap så poleret version af byen. 

En af Cara Hunters gennemgående karakterer hedder Erica Somer. Hendes efternavn indeholder de samme bogstaver som Inspector Endeavour Morse og er således et anagram over hans efternavn. Derudover begynder de begge med ’E’. Det er Cara Hunters lille hyldest til Oxfords mest berømte detektiv.

Hunter bor sammen med sin mand Simon og deres to katte. De bor i den nordlige, mondæne del af byen i en klassisk victoriansk villa med højt til loftet, store vinduer og udsigt over Oxford Kanal.

Fotokredit (header): Justine Stoddart

https://krimimessen.dk/qa-moed-cara-hunter.html