Vind “Zola-bogpakke”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde en spændende bogpakke med 3 bøger af Robert Zola Christensen. I samarbejde med forlaget Gyldendal sætter vi 3 bogpakker på højkant. For at deltage skal du blot fortælle os –

Hvem er du mest begejstret for at se på programmet for Krimimessen 2018? (se programmet her)

Skriv dit svar i kommentarsporet herunder eller på vores facebookside. Vinderne bliver offentliggjort på facebook d. 9/2-2018.

 

Om bogpakkens indhold

Is i blodet

Omslag: Peter Stoltze

Det begynder som en fredelig videnskabelig ekspedition på indlandsisen. Noget går pludselig gruelig galt. Hvad gemmer sig mon i undergrunden?

Theis er videnskabsmand og på vej mod sin anden udstationering i Grønland, hvor han sammen med sit forskningshold skal udtage prøver af Indlandsisens dybere lag. Da Theis ankommer til lejren, møder der ham et makabert syn. Samtidig er hans kæreste, Vibe, sporløst forsvundet derfra.

Tilbage i København sættes PET-manden Bent Kastrup på sagen, som efterhånden når højeste politiske sted. Kan massakren i lejren føres tilbage til den amerikanske atombombe, som ligger gemt et sted under isen? Hvilke motiver har mon egentlig Theis og Vibe? Der løber blodige spor mod Alaska.

Is i blodet er en højaktuel spændingsroman om isens mysterier og den politiske kamp om den arktiske undergrund.

 

Adams forbandelse

Omslag: Peter Stoltze

En flok spejdere finder en mand brutalt myrdet i en skov på Vestsjælland. Offeret er genforskeren Gunnar Kollte-Hansen og sporene peger i flere retninger: Ind i en veterangruppe, der har en lidt rigelig veludviklet interesse for 2. verdenskrig, og ind i et betændt forskningsmiljø, hvor der er ved at opstå store økonomiske muligheder i udviklingen af genteknologi.

Efterforskningen fører den tidligere PET-agent Bent Kastrup til det øde og vindblæste Færøerne, hvor der muligvis foregår ting, der ikke tåler dagens lys.Men Bent Kastrups kamp drejer sig ikke kun om at finde gerningsmanden til mordet på Gunnar Kollte-Hansen og dermed få sat en stopper for den kædereaktion af vold, drab og forsvindinger, der er fulgt i kølvandet på mordet. Det er også en kamp på hjemmefronten og en kamp mod egenyttige kollegaer med selvstændige agendaer, der risikerer at ødelægge efterforskningen. ADAMS FORBANDELSE er Robert Zola Christensens anden spændingsroman i serien om efterforskeren Bent Kastrup. IS I BLODET, seriens første bog, udkom i 2013.

 

Gæsten

Omslag: Peter Stoltze

På et dansk universitet findes en kvinde brutalt myrdet. Mordet er blevet begået med en voldsom aggression, men det mystiske er, at kvinden tilsyneladende ikke har forsvaret sig.

Tilbage står en nok sørgende, men underligt sorgløs svensk husbond, en række mere eller mindre troværdige kollegaer og et sted derude en morder, der ingen midler skyer for at dække over sine gerninger.

Heller ikke over for politiet. Før Bent Kastrup får set sig om, jagter han både en morder, en kollega og meningen med sit eget liv.

 

 

Robert Zola ChristensenOm forfatteren

Robert Zola Christensen, født 1964, har en ph.d. i nordisk filologi og er ansat som forsker ved Lund Universitet. Som forfatter har Robert Zola Christensen skrevet både børnebøger, digte, noveller, romaner og fagbøger.

Senest har Robert Zola Christensen påbegyndt en krimiserie, hvoraf der foreløbigt er udkommet to bind: IS I BLODET fra 2013 og ADAMS FORBANDELSE fra 2015.

I den planlagte trilogi skildrer Robert Zola Christensen efterforskeren Bent Kastrup, og genremæssigt trækkes på videnskabskrimien.

61 thoughts on “Vind “Zola-bogpakke”

 1. UUHH, der er mange jeg glæder mig til at se og høre. Især Chris Carter glæder jeg mig til at høre fortælle om “Dødens galleri”. på Bogmessen, for et par år siden, fik jeg ham til at signere en af hans bøger med “Robert Hunter”. Han blev meget overrasket. Det var der aldrig nogen der havde bedt ham om før. Den er jeg meget stolt over at have stående.

 2. Der er dæleme mange spændende mennesker at møde, på Krimimessen. Men favoritten er helt klart Michael Katz Krefeld…

 3. Jeg glæder mig til at opleve den gode stemning på Krimimessen og høre en masse spændende foredrag.
  Chris Carter er den forfatter jeg glæder mig allermest til at høre, han er så god til at fortale om sine bøger.

 4. Jeg er meget begejstret for Lotte Petri og Jesper Stein. Jeg vil meget gerne stifte bekendtskab med Robert Zola Christensen.
  Ellers glæder jegig generelt til messen og alle de dygtige forfattere. 😍

 5. Jeg glæder mig til at opleve Arne Dahl, men Dennis Jürgensen vil jeg heller ikke gå glip af.

 6. Glæder mig til at høre noget om BULLSHIT / Camilla Stockmarr & Janus Køster-Rasmussen
  Lørdag kl. 15.50 i Gymnastiksalen

 7. Jeg glæder mig til at møde 7 seje svenskere, især Mari Jungstedt, Sofie Sarenbrandt og Emilie Schepp.

 8. Elsebeth Egholm, Morten Hesseldahl og Thomas Enger i gymnastiksalen om lørdagen kl. 11.45.

 9. Det er det hele….. stemningen og atmosfæren. ..mødet og snakken med alle ens yndlings forfattere. .

 10. uha den er svær for der er virkelig mange gode, som jeg glæder mig meget til. Skal jeg vælge en må det blive Elly Griffiths dog i skarp konkurrence med Katrine Engberg.

 11. Chris Carter 😀 Har set ham en gang før, og han har oplevet så meget spændende, og har mange ting at fortælle. Derudover skriver han jo nogle fantastiske bøger 😀

 12. Jeg har synes Jesper Steins bøger er super gode, så ham glæder jeg mig til at møde 😊

 13. Jeg håber det hele kan gå op i en højere enhed, så jeg kan få min krimimessedebut i år, det har jeg drømt om i flere år 🙂 Det er svært kun at vælge et højdepunkt i det program, som I præsenterer, men Arne Dahl, er da en af favoritterne 🙂

 14. Der er så mange gode indslag så det er svært at vælge. Jeg vil dog især glæde mig til Jens Henrik Jensen og Nis Jacob 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.