Vind “Vredens ord” af Bille & Bille

Forfatterparret Lisbeth og Steen Bille er aktuel med rendyrket og intens spænding i form af krimien “Vredens ord”. Bogen er den fjerde i serien med videnskabsjournalisten Thea Vind som vi kender fra “Gudindens sidste offer”, “Nattens gerning” og “I ond tro”.

Du kan vinde bogen ved at svare på spørgsmålet:

På hvilket forlag er “Vredens ord” udgivet?

A. Forlaget Feinsmecker

B. Forlaget Umlaut

C. Forlaget Texas-Rose

D. Forlaget ArrigeOrd.INC

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 22. april

 

billeOm “Vredens ord” skriver forlaget:

Hildegard af Bingen gjorde det. Og Newton og Tolkien. Siden middelalderen har mystikere, matematikere, idealister og halvtosser opfundet 900 kunstige sprog. Nogle har gjort det for sjov, andre har været drevet af håbet om, at et fælles sprog som Esperanto eller Volapyk kunne skabe fred i verden. Mange kunstige sprog er glemt igen, andre trives i dag i små miljøer, hvor man fx taler Klingon fra Startreck.

I den fjerde krimi med videnskabsjournalist Thea Vind i hovedrollen bliver det kunstige sprog Nyska brugt i en tv-serie om vikingers strid om kongemagten i Danmark omkring år 1000. Thea Vind overværer en optagelse, men en af statisterne bliver liggende, da scenen er slut. Han er dolket ihjel. Få dage senere finder Thea den kvinde, der har opfundet vikingesproget til tv-serien, hængt i et filmstudie. Begge ofre boede i en økologisk landsby, hvor alle taler Nyska. Snart jagter Thea Vind en morder i et minisamfund, hvor hun ikke engang forstår goddag og farvel.

Læs anmeldelsen af bogen på Litteratursiden

Læs anmeldelsen af bogen på Vild med krimi

bille-og-bille-330x411
Lisbeth og Steen Bille på Krimimessen 2015. Foto: Rebekka Andreasen, Vild med krimi