Vind vildt spændende “kokkekrimi”

I denne uge får du chancen for at vinde forfatter og sanger Morten Remars debutroman – krimien “Amok”. Det er en vildt spændende, anderledes, velskrevet og nervepirrende krimi fra de mørkeste kroge af kokkeverdenen.

Vi sætter to eksemplarer på højkant – begge signeret af Morten Remar.

Bogen er udgivet på forlaget EgoLibris.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvilken succesfuld dansk popduo, som udgav hittet “Jonathan”, var og er Morten Remar en del af? 

 

Find evt. hjælp på Morten Remars hjemmeside.

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 30. september.

 

forside_amokOm bogen

Adam Brandt er kok. Mesterkok. Han bader i anerkendelse og respekt for sin sublime kogekunst, og i kulissen står Michelin-guiden klar med den tredje stjerne til hans altid fuldt bookede restaurant, AMOK.

Men den karismatiske Adam er også en mand med hemmeligheder – af den usympatiske slags, der for alt i verden ikke må se dagens lys. Da en pludselig lavine af ødelæggende chikanerier og ulykker rammer AMOK, har Adam Brandt en mistanke om, hvem der står bag blandt andet døde rotter i køkkenet og uanmeldt kontrolbesøg fra SKAT. Den skruppelløse og aggressive Adam planlægger en hævn, men hvad han ikke ved er, at en mystisk stum mand holder øje med ham .

AMOK er musiker og sangskriver Morten Remars debutroman – en veldrejet og intens historie om, at målet helliger midlet, og at succes er vigtigere end alt andet – familie, venner, kærlighed og god moral.

 

 

003Om forfatteren

Morten Remar er sanger, sangskriver, musikproducer og forfatter. Han begyndte sin musikalske karriere i 1980´erne og har været en afgørende stemme i dansk musik op gennem tiden.
Foruden at have været en del af flere betydningsfulde danske bands, har Morten Remar også udgivet en lang række soloalbums. Senest albummet “Umulige kærester” fra 2015.
Amok er Morten Remars debutroman

 

Læs også forlagets interview med Morten Remar.