Vind “Vildskud” af Julie Hastrup

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Julie Hastrups nyeste bog i serien med drabsefterforsker Rebekka Holm. “Vildskud” hedder den og udkommer på Politikens forlag d. 28. maj.

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive én sætning i vores fælles “Kommentarsporskrimi”. Idéen er, at vi hver især skriver en sætning som kommentar baseret på den (de) foregående kommentar(er) . Man behøver altså ikke læse samtlige kommentarer, men blot den seneste. Vi glæder os til at se, hvor historien ender. God fornøjelse:-)

Første sætning er:

“De røde tal på vækkeuret viste kl. 2.38 da hun brat vågnede ved en skrabende lyd inde fra stuen”.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen foregår i denne uge kun på facebook. Vi finder en vinder d. 29. maj.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Vildskud

Vildskud er ny bog af Julie Hastrup i serien om drabsefterforsker Rebecca Holm.

Drabsefterforsker Rebekka Holm besøger sin svenske kæreste, Niclas, på hospitalet i Stockholm. Han er stadig så medtaget efter et drabsforsøg, at han hverken kan tale eller bevæge sig. Ingen ved, om Niclas nogensinde vil blive sig selv igen, og Rebekka plages af blandede følelser. Kan man elske sin elskede, hvis han er blevet en anden – en fremmed? I takt med, at hendes ambivalens vokser, vokser også hadet til Niclas’ makker Håkan, der var skyld i, at Niclas ikke fik ordentlig hjælp straks. Ingen ved, om Håkan stadig er i live. Hvis han er, hvilken hævn vil så være den mest tilfredsstillende?

I København leder den anerkendte psykolog Nikolaj Bille en terapigruppe i det nyetablerede Sorgens Hus. Her hjælper han efterladte, der har fået diagnosen kompliceret sorg. En dag dukker en ung kvinde op i gruppen. Hendes vrede og hævntørst spreder sig som en steppebrand blandt de sørgende.

Da Rebekka kommer hjem fra Stockholm, bliver hun kontaktet af en barndomsven, der beder om et godt råd, fordi hans søn Elias modtager dødstrusler. Da Elias pludselig forsvinder, og der viser sig en forbindelse til Nikolaj Billes sorggruppe, kommer Rebekka uforvarende i kontakt med hævntørst af den farligste slags.