Vind “Ulvesommer” af Hans Rosenfeldt

I denne uges krimiquiz sætter vi 2 x “Ulvesommer” på højkant. Bogen udkommer d. 20. november på Politikens forlag og er første bind i en nye serie af den populære forfatter Hans Rosenfeldt.

For at deltage skal du blot svare på nedenstående.

Krimimessen 2021 vil finde sted d. 20. marts på Fængslet i Horsens samt online. Ugens konkurrencespørgsmål er: Hvem vil du gerne se på scenen til Krimimessen 2021?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 27. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Ulvesommer

En død ulv findes med resterne af et menneske i maven. Afdøde ser ud til at have overlevet en blodig massakre på den anden side af grænsen til Finland, blot for nu at findes død i skoven uden for Haparanda. Men hvad lavede offeret der? Politiet må vende hver en sten for at forsøge at finde ud af, hvad der er sket. Tiden går, og Hannah Wester og resten af styrken fornemmer at andre kræfter er er mindst lige så interesserede som de er i at finde ud af, hvad der skete. Pludselig bliver den lille grænseby centrum for en serie brutale hændelser, langt værre end noget Hannah Wester og de andre lokale betjente nogensinde har forestillet sig.

Ulvesommer er første bind i en ny kriminalserie af Hans Rosenfeldt. En død ulv findes med resterne af et menneske i maven. Afdøde ser ud til at have overlevet en blodig massakre på den anden side af grænsen til Finland, blot for nu at findes død i skoven uden for Haparanda. Men hvad lavede offeret der? Politiet må vende hver en sten for at forsøge at finde ud af, hvad der er sket. Tiden går, og Hannah Wester og resten af styrken fornemmer at andre kræfter er er mindst lige så interesserede som de er i at finde ud af, hvad der skete. Pludselig bliver den lille grænseby centrum for en serie brutale hændelser, langt værre end noget Hannah Wester og de andre lokale betjente nogensinde har forestillet sig.

Ulvesommer er første bind i en ny kriminalserie af Hans Rosenfeldt.

Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt til Krimimessen 2019.
Foto: Willy Wegner

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er en internationalt anerkendt manuskriptforfatter og skaberen af en af Skandinaviens mest elskede tv-serier: Broen, som er vist i over 170 lande.

Derudover har han skrevet manuskript til den britisk/nordiske detektivserie på Netflix – Marcella.

Han er også den ene halvdel af krimimakkerparret bag den internationale bestsellerserie om Sebastian Bergman, “Hjorth Rosenfeldt”.

13 thoughts on “Vind “Ulvesommer” af Hans Rosenfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.