Vind “Tripel Salto” af Michael Clasen

Daniel Dreyer er på banen igen i “Tripel Salto” – det tredje og selvstændige bind i Michael Clasens serie. I denne uges krimiquiz har du muligeheden for at vinde bogen. I samarbejde med forfatteren sætter vi to eksemplarer på højkant.

Du deltager ved at besvare nedenstående.

Forestil dig følgende: Du har lige færdiggjort en vanvittig spændende krimi og sidder nu fyldt op af den gode læseoplevelse, men mærker også et tomrum – for det er slut og hvad nu? Spørgsmålet er: vil du normalt snakke med nogen om dét, du lige har læst – altså dele din krimilæseoplevelse med nogen? Det kunne være en ven, kæreste, svigermor, hund, læsegruppe eller andet. Eller foretrækker du egentlig mest at “beholde” oplevelsen for dig selv?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 14. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Tripel Salto

Vellyst, sex, begær, attrå, liderlighed. Kald det hvad du vil, det er dog en af de 7 klassiske dødssynder.

I den halvstore danske købstad Haubjerg bor den tidligt pensionerede frømandssoldat – og nu privatdetektiv – Daniel Dreyer.

På det nyoprettede sportscollege i byen ankommer en purung dansk-japansk gymnastikpige, som tilhører verdenseliten inden for sin sport. Hun træner til sit store gennembrud med det umulige spring: TRIPEL SALTO. Desuden får hun – uden at ville det – drejet hovedet af led på flere af byens mandfolk. Det får katastrofale følger, og Daniel Dreyer må tage sig af sagen.

“Tripel Salto” er tredje bind om Daniel og “Dødssynderne” med synden Vellyst som tema. Den kan læses uafhængigt af de foregående bøger.

15 thoughts on “Vind “Tripel Salto” af Michael Clasen

  1. har krimiven,jeg deler oplevelserne med. vi låner bøger af hinanden,og giver tips til de næste bøger,vi skal læse.herligt

  2. Egentlig kan jeg godt lide at vende tanker og følelser med en anden der også har læst samme bøger som jeg, men det sker for sjældent. Så hvis det har været en bog der virkelig har gjort indtryk på mig, så bruger jeg nogen tid med mig selv til lige at fundere over hvad det er jeg lige har læst. 🍀🍀🍀🍀

  3. Jeg arbejder som skolesekretær, og har udbredt mig vidt og bredt om Krimimessen, senest i dag for en tidligere lærer. Og når jeg læser nye bøger/nye forfattere skal de også høre om det på lærerværelset 🤪

  4. Jeg vil lade historien bundfælde sig. Så vil jeg skrive på Goodreads hvilket indtryk den har givet mig. I særlige tilfælde hvis det er en læseoplevelse ud over det sædvanlige, ville jeg skrive et indlæg med anbefaling på Facebook i den krimigruppe jeg er medlem af. Endeligt ville jeg skrive en sms til min søster og opfordre hende til at læse den. En god bog må gerne deles!

  5. Når det er så spændende en krimi at jeg må læse den færdig inden jeg kan sove, uanset om klokken så bliver fire,fem stykker om natten, så deler jeg gerne oplevelsen med andre dagen efter og anbefaler den altid til dem jeg ved der også sætter pris på en virkelig god – spændende bog.

  6. Jeg deler krimier fysisk med to læsevenner og vi fortæller hinanden, hvad vi synes om dem.

  7. Altså når jeg læser gode bøger, bliver de altid delt på en eller anden måde. Har det sådan, at hvis jeg syntes det er virkelig godt, skal ALLE andre også ha den oplevelse 😍

  8. Snakker med min krimiveninde, vi læser ofte de samme bøger og anbefaler til hinanden. dernæst tjekker jeg, om der er andre bøger af forfatteren, jeg ikke har læst, for så må jeg jo have fat på dem

  9. Jeg deler gerne oplevelser fra krimibøger med andre, hvis de har læst samme bog. Ellers hygger/gruer jeg selv over begivenhederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.