Vind Torben Munksgaards “Diskodanserens død” i ugens konkurrence

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Torben Munksgaards seneste krimi “Diskodanserens død” som er både krimi og samtidsbillede og er anden bog i Traum-trilogien. En Nørrebro-krimi om masker og forvandlinger, længsler og drømme i det 21. århundrede. Bogen er udkommet på Modtryk.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvad hedder første bog i Torben Munksgaards Traum-trilogi?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 17. september.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Diskodanserens død

Et gerningssted uden lig. Det er virkeligheden efter årets Pride i København, hvor fundet af store mængder blod på en af optogets biler straks vækker mistanke om en forbrydelse. Og samtidig er to personer forsvundet.  For Ulrich, ejer af Nørrebros nye bøssebar Traum Bar, og hans veninde Jackie bliver sagen uhyggeligt aktuel, da politiets indledende undersøgelser afslører, hvem blodet tilhører.

De to hvirvles herefter ind i et kompliceret spil, hvor meget efterhånden tyder på, at en seriemorder, der tapper sine ofre for blod, hærger i det i forvejen udsatte bøssemiljø. Mange frygter, at der er tale om den hidtil værste bølge af hate crimes, som man har oplevet i København, og alle holder vejret, mens man venter på, at morderen slår til igen. 

“Diskodanserens død” er andet bind i Traum-trilogien, som er en moderne spændingsserie om masker og forvandlinger, længsler og drømme i det 21. århundrede. Bøgerne i trilogien kan læses uafhængigt af hinanden.

Torben Munksgaard er at finde på Krimimessen 2021 både lørdag og søndag.

23 thoughts on “Vind Torben Munksgaards “Diskodanserens død” i ugens konkurrence

  1. Den hedder “Digterens død”, og her er en forfatter, jeg skal stifte nærmere bekendtskab med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.