Vind thrilleren “Tilståelsen” af Steve Cavanagh

“En gribende, spændende thriller”, siger Ian Rankin om præmien i denne uges krimiquiz. På højkant i quizzen er Steve Cavanaghs bog “Tilståelsen”, samt en pose god sort “krimi” kaffe.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Hvad ville du tilstå, hvis du, som nu, fik muligheden for det?

Her fra krimimessekontoret kan vi f.eks. tilstå, at vi har et lille hemmeligt lager af lakridspiber til de sene dage...

 

Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder eller på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 21. juni kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook herefter.


Om tilståelsen

#2 I EDDIE FLYNN-SERIEN

Bedrageri. Afpresning. Mord. Alt sammen hverdag for eks-svindler og advokat Eddie Flynn.

I årevis har advokatfirmaet Harland & Sinton haft gang i et globalt svindelnummer. FBI har dem i søgelyset, men skal bruge vidner. En af firmaets klienter, milliardæren David Child, bliver anholdt for mord på sin kæreste.

FBI vil have Eddie Flynn, eks-svindler og advokat, til at få en tilståelse ud af Child og tvinge ham til at vidne mod firmaet. Hvis Eddie nægter, vil det gå ud over hans kone, Christine.
Er David Child skyldig? Og kan Eddie redde sin kone? Og sig selv? Ved hjælp af alle sine farverige kontakter fra underverdenen tager Eddie kampen op mod overmagten.
Fans af Lee Child, John Grisham og Michael Connelly vil være vilde medTilståelsen. Steve Cavanagh, forfatter til Advokaten, kombinerer i sit nye retssalsdrama et genialt plot med nervepirrende action.
Forlag: Jentas
Sider: 395

Om Steve Cavanagh

Steve Cavanagh er født og opvokset i Belfast. I en alder af atten år tog han til Dublin for at studere jura. For tiden praktiserer han som advokat inden for civilret og har været involveret i adskillige højt-profilerede sager.
Cavanaghs actionmættede, juridiske thrillere har advokaten Eddie Flynn som hovedperson og foregår i New York. Hans debutroman Advokaten var nomineret til en Steel Dagger for ‘Årets Thriller 2015’ og to Dead Good Readers Awards for ‘Mest Anbefalede Bog’ og ‘Bedste Slutning’.

11 thoughts on “Vind thrilleren “Tilståelsen” af Steve Cavanagh

  1. Jeg vil tilstå at når min mand og er på kur skjuler jeg at jeg spiser slik og kage 😏

  2. Jeg tilstår at da jeg var teenager læste nogle succesromaner. Ugebladsromaner udgivet i bogform. Trivielle kærlighedsromaner. De var ikke særligt godt skrevet, men underholdende, da jeg ikke havde andet at læse i på ferien hos min kusine.

  3. Jeg vil tilstå, at det ikke altid at jeg kan huske, hvor jeg har gemt lakridspiberne🤔

  4. Jeg vil tilstå, at jeg lige nu har åbnet en pose M&M’s, og jeg vil absolut ikke dele med nogen 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.