Vind thrilleren “Missil” af Nis Jakob

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et signeret eksemplar af Nis Jakob seneste bog “Missil”, som er tredje bind i “Wolf-serien”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os

Hvilken bog er din favorit til terrassen i denne weekend?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 21.august.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Missil

I Rusland jagtes Inessa af den danske seriemorder, som vil hende til livs med hjælp fra mafiaen. Han planlægger at tage hendes familie som gidsler for at tvinge hende ud af sit skjul. 

Hjemme i Danmark spidser tingene til, da Wolfs kæreste Anna ender på intensivafdelingen, fordi hun interesserer sig lidt for meget for Wolfs blodige Afghanistan-traume og rygterne om hemmelige valgfonde og sorte penge bag statsministerens magtudøvelse. 

Inessa og Wolf sendes til Beijing af deres arbejdsgiver og skal under dække af at være ukrainske raketeksperter infiltrere en deep cover kinesisk efterretningstjeneste i et speget spil om Nordkoreas atommissiler. Deres primære mål er at likvidere en gruppe missilingeniører på vej til Nordkorea. 

10 thoughts on “Vind thrilleren “Missil” af Nis Jakob

  1. Jeg er ved at færdiggøre en ikke-krimi De forsvundne roser og næste bog ligger klar: Julie Hastrup: Vildskud

  2. En hygge bog til denne weekend fordi jeg skal på miniferie til Helsingør med min søn, svigerdatter og barnebarn: kræmmerfund og kærlighed af Ewa Klingberg

  3. Er i gang med “Pyromanen” …. men bliver vist nød til at starte forfra, da 6 arbejdsaftener venter forude, så må bøgerne vente på mere sammenhængende fritid. Det fungerr bedst for mig med nogle dages intens læsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.