Vind StjerneBos børn – En intens psykologisk thriller

institutionFåborg udgør kulissen for en række mord i forfatter Brian Spangårds debut “StjerneBos børn”, som udkommer på forlaget Historia Books.

Hændelser relaterer sig til en tung traumatisk fortid, hvor en række børns institutionelle opvækst blev kørt grundigt af sporet. Vi består alle af lys og mørke og hævn kan være en fatal og ødelæggende drivkraft.

Forlaget skriver om bogen:

Selvom de tidligere beboere på ungdomsinstitutionen StjerneBo for længst er flyttet ud, er institutionen aldrig flyttet ud af beboerne, der tvinges til at tage stilling til deres fælles fortid, da tidligere medarbejdere på StjerneBo brutalt myrdes én efter én.

Lige så meget som StjerneBos Børn er en medrivende psykologisk thriller om en koldblodig morder, er den også en fortælling om svigt, menneskelighed og skæbner.

En ad gangen følger vi de traumatiserede beboere, mens spændingen stiger, og forudanelser og mistanker synes at omdirigeres, hver gang vi vender en side. Vi bevæger vi os ind og ud mellem samfundslag og ind under huden på hver enkelt skarpt portrætteret persona, hvorved vi udfordres såvel på vores fordomme, som på vores definition af retfærdighed.

Så er kimen lagt til en neglebidende læseoplevelse. Tør du være med?

Du har nu chancen for at vinde bogen. Svar på nedenstående og følge med på vores facebookside, hvor vinderne offentliggøres.

Hvilken by danner rammen om StjerneBos børn?

Stjernebo