Vind Stina Jacksons “Sommermørke

I denne uges krimiquiz kan du vinde Stina Jacksons anmelderroste og nervepirrende krimi fra Norrland i Sverige.”Sommermørke” hedder bogen er blev udnævnt til “Årets krimi” i Sverige i 2018.

For at deltage i konkurrencen skal du blot “Synes godt om” opslaget på facebook.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 21/2 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Sommermørke

I de dybe norrlandske skove er sommernætterne evigt lyse, og med midnatssolen hængende højt på himlen kører Lelle søvnløs rundt hver nat og leder efter sin forsvundne teenagedatter. Det har han gjort i tre år. Hun forsvandt en dag, hvor hun stod og ventede på bussen. Ingen så noget, og politiet har ikke nogen spor. Derfor har Lelle taget sagen i egen hånd og tjekker minutiøst hver eneste lille side- og skovvej langs landevej 95, også kaldet Silvervägen.

En dag ankommer Meja og hendes mor til den lille by. De skal bo hos en ældre mand, Mejas mor har mødt på nettet. Meja har samme alder, som Lelles datter havde, da hun forsvandt. Hun savner en far, et trygt hjem, en almindelig familie, men må følge sin flyvske og lunefulde mor.

Meja kæmper for at falde til, Lelle kæmper med savnet, og da efteråret nærmer sig, og mørket langsomt sænker sig, forsvinder endnu en ung pige.

Stina Jackson

Stina Jackosn er født i 1983 i Sverige.

Forfatteren bor i USA men i sine skriverier vender hun tilbage til det Sverige, hun er vokset op i. De svenske anmeldere kunne dårligt få armene ned over debutant Stina Jacksons Sommermørke, som også er blevet kåret som årets svenske krimi 2018.

Mød Stina Jackson på Krimimessen 2019.

 

 

 

 

7 thoughts on “Vind Stina Jacksons “Sommermørke

  1. Spændende, den må på “to-read-listen”! Nordiske krimier er bare
    mine absolutte favoritter…

  2. Elsker krimi bøger og læser forfatter fra hele verden 🤓 for de har alle noget spændende at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.