Vind spændende krimi fra udkantsdanmark

PI denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Palle Schmidts nyeste krimi “De efterladte”, som udkommer på forlaget Calibat d. 1. november 2018. Der er et signeret eksemplar på højkant.

For at deltage skal du blot “synes godt om” opslaget på vores facebookside.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter på udgivelsesdagen torsdag d. 1/11 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om De efterladte

Man taler ikke ondt om de døde.

I en lille nordjysk havneby er tre unge mænd døde under mystiske omstændigheder. Hauge er ikke politimand, snarere tværtimod – han er lige kommet ud af spjældet og han er ikke meget for at undersøge sagen. Men han skylder rockerkongen Bjarke en tjeneste og ham siger man ikke nej til.

Bjarkes nevø er en af de døde. Hvordan kan en fisker og elitesvømmer drukne i et havnebassin? Hauge begynder at grave i mysteriet og han opdager hurtigt hverken sandheden eller en udefra er velkommen i det lukkede samfund.! !

Palle Schmidt siger om sin anden krimi:
“De efterladte handler om de, der er ladt tilbage i udkantsdanmark, efter de ressourcestærke er rejst derfra. Det er jo kvinderne, der i højere grad tager til storbyerne og uddanner sig og det giver en skævhed i demografien.

Min hovedperson, Hauge, er ligeledes en “tabermand” af den slags, vi har nemt ved at afskrive som afstumpet og proletar-agtig, men han viser sig undervejs i bogen at indeholde andet og mere end hans fængsels-CV antyder. Han er ikke bare klogere end han ser ud til, han er også i stand til at kende forskel på rigtigt og forkert. Samtidig er han næsten sin egen værste fjende.” (pressetekst fra forlaget).

Læs en anmeldelse af bogen på gyseren.dk

 

Palle SchmidtOm Palle Schmidt

Palle Schmidt er kendt for sine graphic novels og ungdomsromaner i thriller og krimigenren. Han er udannet på den 1-årige master class på Filmskolens manuslinie og debuterede som krimiforfatter med romanen “Fanden på væggen”, der udkom i 2016.

Derudover har han stået for billedsiden af graphic novel-udgaven af A.J. Kazinskis “Den sidste gode mand”.

Udover at skrive på en fortsættelse til “De efterladte”, har Palle Schmidt en månedlig podcast, PlotCast, hvor han taler med andre forfattere om det at skrive. Hans graphic novel krimi STILETTO, der blev nomineret til Ping-prisen herhjemme udkommer på amerikansk næste år.

Læs mere om forfatteren og øvrige udgivelser på palleschmidt.dk