Vind “Søster min” af Helle Vincentz

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af Helle Vincentz nye krimi “Søster min”. Bogen er netop udkommet på forlaget People´s Press.

For at deltage skal du blot svare på følgende: Hvornår udkommer programmet for Krimimessen?

Skriv dit svar på vores facebookside. Vi finder en vinder mandag d. 18/2. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

Få hjælp til svaret på forsiden af krimimessen.dk


Søster min

”Søster min” er ny bog af Helle Vincentz og andet fritstående bind i serien om antropologen Sofie Munk, der endelig finder sin rette plads, da hun bliver ansat som privat efterforsker.

Da et dansk medicinalfirma skal lancere sin største satsning nogensinde – en banebrydende pille til kvinder med depression som også mister sexlysten – får den administrerende direktør nys om, at en medarbejder anonymt har sendt ulovlige dokumenter til Lægemiddelstyrelsen.                                      

Han kontakter CJ Consult, hvor Sofie Munk netop er blevet ansat, og hun får til opgave at finde den skyldige. Men hun har knap taget hul på efterforskningen, før alle hendes alarmklokker ringer! Meget tyder nemlig på, at direktøren har væsentligt større problemer end nogle forbudte papirer.  

En medarbejder har åbenbart haft sin helt egen dagsorden. Ud over de indsendte dokumenter har vedkommende nemlig taget sagen i egen hånd og fjernet alt – og alle – der kunne stå i vejen for den nye pilles succes.

Helle Vincentz

Helle Vincentz
Foto: Les Kaner

Helle Vincentz er uddannet journalist, cand.public og M.A. i Human Rights fra Columbia University.

Hun debuterede i 2011 med spændingsromanen “Den afrikanske jomfru”, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris og årets thrillerdebut i Frankrig. Siden fulgte “Den filippinske pirat” og “Nukaakas kabale”. Bøgerne er solgt til flere lande.

“Søster min” er andet bind i en ny spændingsserie med antropologen Sofie Munk, der finder sin rette hylde som efterforsker hos det private firma CJ Consult. Første bind i serien, “Stjålne liv”, udkom i 2016, og bøgerne kan læses hver for sig.

13 thoughts on “Vind “Søster min” af Helle Vincentz

  1. Programmet til krimimessen kommer d 13-2-2019 😊
    Og jeg glæder mig til at se hvilke spændende forfattere de kan trylle frem i år.

  2. Programmet til Krimimessen udkommer d. 13. februar 2019.
    Det bliver spændene at se hvilke forfattere der kommer på messen i år.

  3. Årets program kommer onsdag den 13. februar, og jeg har talt ned i en måned.
    Tak fordi vi uden Facebook også har mulighed for at deltage i jeres konkurrencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.