Vind “Se ikke væk” af Karen Strandbygaard

I denne uge har du mulighed for at vinde Karen Strandbygaards debutkrimi med titlen “Se ikke væk”. Bogen handler i grove træk om, hvordan en ferie i det thailandske udvikler sig til et sandt forældremareridt for moderen Anna.

Læs mere om både bog og forfatter nedenfor og deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet:

På hvilken scene på Krimimessen kan du møde Karen Strandbygaard?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 17. marts

 

Om bogen

Anna er bange for alt, og det er kun blevet værre, efter hun fik børn. Derfor har hun og Marco besluttet at tage deres femårige tvillinger med til Thailand. Her skal de bare nyde at være sammen og få lidt ro på deres liv.
Alligevel er de knap nået frem til ferieparadiset, før Anna er overbevist om, at et ældre tysk ægtepar er ude efter datteren Maria. For hvorfor bliver de ellers ved med at dukke op, hvor Anna og familien er? Og hvorfor stirrer de altid på Maria og giver hende gaver?
Marco slår det hen – det er som sædvanlig noget, hun bilder sig ind. Men Anna ved, der er noget galt, og hvad det betyder: Hun må ikke slippe børnene af syne. Ikke så meget som et øjeblik. For i det øjeblik kan det værste ske.

Karen StrandbygaardOm forfatteren

Karen Strandbygaard er retoriker. Hun har arbejdet i forlagsbranchen og som tekstforfatter, underviser og klummeskribent. Se ikke væk er hendes første roman.

Du kan møde forfatteren på Krimimessen lørdag kl. 13.20 på Sort scene