Vind “Savas vidner” Sara Bouchet

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Sara Bouchets sindsoprivende psykologiske thriller “Savas vidner”. Deltag i konkurrencen ved at fortælle os følgende:

Hvem vil du gerne møde på Krimimessen 2019?

kriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Konkurrencen slutter torsdag d. 6/9 kl. 9.00, hvorefter vi finder en vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.

 


Om savas vidner

En kvinde styrter i døden fra et kirketårn, en ung pige findes hængt i et lagen, og en gruppe unge begår kollektivt selvmord på en afsidesliggende parkeringsplads i Nordsjælland. Er det tilfældige, ulykkelige hændelser, eller er de p-a- en eller anden måde forbundet?

Dannie Lind er lidt af en neurotiker og en enspænder, og hun er i krise. Hun er netop blevet suspenderet fra sit job som præst, hendes kæreste er gået fra hende, og et af de få lyspunkter er den spredte kontakt til ekskærestens syvårige søn Louis. Da hendes søster Sophie kontakter hende fra St. Andrews i Skotland og beder hende komme hurtigst muligt, er det derfor en kærkommen lejlighed til at rejse væk. Men da Dannie ankommer, er Sophie forsvundet.

Sophie efterlader sig store mængder af forskningsmateriale om emner som hekseprocesser i middelalderen, besatte børn og uddrivelse af dæmoner. Det tvinger Dannie til at se indad, men også tilbage mod en opvækst, hun af flere årsager helst vil glemme. Langsomt nærmer hun sig opklaringen af en morbid hemmelighed, der har været skjult i århundreder. Og den indsigt, hun opnår, er langt mørkere, end hun nogensinde har kunnet forestille sig.

Udgivet på Lindhardt og Ringhof

Sidetal 448

Om Sara Bouchet

foto: Les Kaner

Sara Bouchet (f. 1980) er fransk-dansk forfatter, cand. mag. i litteraturhistorie og har en master i Cultural Studies fra The University of St. Andrews, Skotland. Indtil for nylig har hun arbejdet som leder af Johannes V. Jensen-museet i Farsø.

Savas vidner er Sara Bouchets anden roman og en psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner. Hendes debutroman, Hjem, vandt i 2016 en romankonkurrence udskrevet af Dansk Flygtningehjælp, Dansk Forfatterforening og forlaget Tiderne Skifter.

 

 

 

14 thoughts on “Vind “Savas vidner” Sara Bouchet

  1. Der er så mange gode krimiforfattere, men jeg ville virkelig gerne møde Michael Connelly! Ham har jeg aldrig haft fornøjelsen af at møde endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.