Vind “Satans sommer” af Faber og Pedersen

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af Faber & Pedersens anmelderroste krimi “Satans sommer”. Bogen er udkommet på Politikens forlag og er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Det er snart tid til sommerferie for de fleste. En tid, hvor der ofte bliver læst ekstra mange bøger. Hvor finder du typisk inspiration til, hvad du skal læse næste gang? Via biblioteket? På bogblogs? I aviser? Eller noget helt andet?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 12. juni.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Satans sommer

Juncker er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid.

I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip: Det frygtelige terrorangreb i København et halvt år forinden kunne have været forhindret. Charlotte konfronterer Juncker, der efterforskede forbrydelsen, men han nægter noget som helst kendskab til det. Han frygter både for sit eget og Charlottes liv, hvis hun går ind i sagen.

Junckers gamle partner Signe er mere tilbøjelig til at hjælpe journalisten, men hun har sit at se til. Hendes familieliv er ved at gå op i limningen, og hun er stadig opslugt af tanken om hævn over den mand, der voldtog hende. Da der tegner sig en forbindelse mellem terrorsagen og et lig, der bliver fundet i Kongelunden, giver Signe fanden i det hele og kaster sig ind i jagten på sandheden.

Læs “10 ting du ikke vidste om Faber & Pedersen”

Læs interviewet med Kim Faber i anledningen af, at “Vinterland” vandt DDKs debutantpris 2020

One thought on “Vind “Satans sommer” af Faber og Pedersen

  1. Jeg finder inspiration på Jeres facebook side – på diverse bogbloggs – fra anmeldelser i aviser – og diverse anbefalinger fra vennerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.