Vind “Ravnens rede” af Leif Davidsen

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Leif Davidsens nyeste bog – den gotiske fortælling “Ravnens rede”. Vi sætter to eksemplarer på højkant. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende spørgsmål:

Hvilken af Leif Davidsens mange bøger er din favorit?

Skriv dit svar i kommentarsporet herunder eller på vores facebookside. Vinderen bliver offentliggjort d. 24/11 på facebook.

 

Om bogen

En gotisk spændingsroman om en excentrisk rigmand på et slot ud for Bretagnes kyst.

Susanne Carlsen har brug for penge. Hun er blevet skilt, hun har kun små freelance-opgaver som journalist – og hun er ikke længere helt ung. Da den danske rigmand Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at skrive hans biografi, siger Susanne ja, selvom tilbuddet næsten er for godt til at være sandt.

Kort efter sin ankomst til Frankrig bliver Susanne kontaktet af en mand, der efter sigende arbejder for den franske sikkerhedstjeneste, og som har foruroligende oplysninger om Erling Skjold. Uhyggen stiger i takt med at Susanne i hemmelighed begynder at udforske det mystiske slot – Ravnens Rede – på egen hånd.

 

Leif DavidsenOm forfatteren

Leif Davidsen er er født på Fyn i 1950. Han er uddannet journalist og debuterede i 1984 med “Uheldige alliancer”. I de mellemliggende 25 år har han skrevet en stribe spændingsromaner bl.a. Den russiske sangerinde, Patriarkens hændelige død og Djævelen i hullet samt to rejsebøger og to novellesamlinger, der ikke blot er blevet bestsellere i Danmark, men også er oversat til i alt 15 sprog. 

Ravnens Rede er en selvstændig roman.

28 thoughts on “Vind “Ravnens rede” af Leif Davidsen

 1. Jeg er generelt meget begejstret for Leif Davidsen og jeg synes det er svært at vælge en favorit, men når det er sagt må det blive Den russiske danserinde 😉

 2. Han skriver fantastisk godt 😃😃
  Den ukendte hustru
  Er en af mine favoritter
  God weekend til alle 🤗🤗

 3. Jeg var ret begejstret for “På udkik efter Hemingway” men uanset hvor mange Leif Davidsen-bøger jeg efterhånden har læst, bliver min favorit ved med at være “Den russiske sangerinde”

 4. Den Serbiske danser, Den første jeg læste og den af hans bøger jeg har genlæst flest gange.

 5. Jeg har endnu ikke læst nogle af Leif Davidsens bøger, men har hørt meget godt om Den russiske sangerinde

 6. Så skulle det være enten Uhelleige Alliancer for den herlige sorte humor, eller Patriarkens Hændelige Død, for sin eminente fortælling om Rusland, og ren kalustrofobi. Man er både godt underholdt, og bliver klogere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.