Vind “Pigen under jorden” af Elly Griffiths

I denne uges krimiquiz får du chancen for at vinde den engelske forfatter Elly Griffiths stemningsfulde krimi “Pigen under jorden” samt en mindst ligeså stemningsfuld kop til din kaffe, når du læser. Bogen udkommer på Gads Forlag d. 19. januar.

For at deltage skal du blot fortælle os:

Hvornår løslades programmet for Krimimessen 2018?

Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder eller på vores facebookside. Vinderen bliver offentliggjort på facebook fredag d. 26/1-2018.

Få evt. hjælp til svaret på forsiden:-)

 

Om bogen

Da politiet finder menneskeknogler i saltmarsken undenfor King’s Lynn i Norfolk, tror de, det er de jordiske rester af Lucy Downey, en lille pige som blev kidnappet ti år tidligere, og arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway bliver tilkaldt. Men Ruth konstaterer til kriminalinspektør Harry Nelsons skuffelse, at knoglerne er mere end tusind år gamle.

Lige siden Lucy forsvandt, har Nelson modtaget mystiske breve med referencer til rituelle ofringer. Da endnu en pige forsvinder, beder han Ruth om at hjælpe med at tolke brevenes indhold. Mens Nelson og Ruth nærmer sig hinanden, viser det sig, at Ruth er i livsfare, fordi hun hjælper politiet. Jagten på kidnapperen bliver en kamp mod uret – både for den forsvundne pige og for Ruth selv.

Pigen under jorden er første bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Om forfatteren

Elly Griffiths, f. 1963, voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid.

Hun er blevet tildelt en lang række priser for sin bestsellerserie om Ruth Galloway, som tæller foreløbig ni bøger. Hun bor i dag i Brighton med sin mand og deres to børn.

 

 

 

 

70 thoughts on “Vind “Pigen under jorden” af Elly Griffiths

  1. 31 januar 2018 og jeg har heldigvis fri dagen efter, så der er masser af tid til at studere og sætte krydser 🙂

  2. Jeg kan næsten ikke vente…. men d 31/1-2018 bliver programmet løsladt. Jeg håber i d3n grad at jeg kan deltage i år og ikke er hindret af hospitalsindlæggelser og operationer 😉

  3. 31. januar 2018 Løslades programmet, men bliver derefter fanget af tusindvis krimifans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.