Vind Philip Kerrs “Kvinden fra Zagreb”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Philip Kerrs medrivende krimi “Kvinden fra Zagreb. Bogen er det tiende selvstændige bind i forfatterens prisbelønnede “Berlin noir” serie, som er udgivet på forlaget Modtryk.

Deltag i konkurrencen om et eksemplar af bogen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder hovedpersonen i Philip Kerrs serie om fodboldtræneren i klubben “London City”?

 

Find evt. hjælp til svaret på Modtryks hjemmeside.

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 23. september.

 

kvindenOm bogen

I 1942 er der mange værre steder at opholde sig end Zürich, og Bernie Gunther har set sin del af dem. Så da hans overordnede beder ham om at opspore UFA-film­studiernes starlet Dalia Dresner i Zürich, tager Bernie jobbet. Ikke at han har et valg: Hans overordnede er Joseph Goebbels, og propagandaministerens interesse i Dalia er mere end professionel.
Missionen bringer Bernie fra Zürich til Zagreb og videre til de kroatiske udryddelseslejre. Inden længe har han den amerikanske efterretningstjeneste på nakken, og det schweiziske politi vil have ham til at se på en gammel sag, der måske har en forbindelse til Berlin. Men værst af alt: Bernie Gunther er ved at forelske sig i den gådefulde Dalia. Og Goebbels er ikke en mand, man ønsker at have som sin fjende.

 

por0021Om forfatteren

Philip Kerr er født i Edinburgh i 1956 og bor nu i London. Han er en af Englands bedst kendte forfattere og har skrevet spændingsbøger i stort set alle genrer fra science fiction til politiske thrillers og hårdkogte politiromaner.

Kerr er bedst kendt for sin Berlin Noir-serie, som for længst er anerkendt som et hovedværk i kriminallitteraturen.

For niende bind i Berlin Noir-serien, EN MAND UDEN ÅNDEDRÆT, modtog Philip Kerr i 2014 Det Danske Kriminalakademis Palle Rosenkrantzpris for Bedste Kriminalroman På Dansk.

I 2015 påbegyndte Philip Kerr med JANUARVINDUET en ny krimiserie, hvor scenen er sat i en fiktiv klub i engelsk topfodbold.

Under navnet P.B.Kerr har han desuden skrevet børnebogsserie om LAMPENS BØRN.