Vind “Patienten” af Sebastian Fitzek

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Sebastian Fitzeks anmelderoste krimi “Patienten”. Bogen er netop udkommet på forlaget Gutkind.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Som tidligere annonceret er Krimimessen 2021 blevet udskudt til weekenden d. 9.-10. oktober. Hvilken forfatter/foredragsholder/fagperson vil du allerhelst møde på messen i år?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 26. februar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Patienten

Patienten forsvinder et seksårigt barn sporløst, og alt tyder på, at han er blevet offer for Guido T., der sidder i retspsykiatrisk forvaring og allerede har tilstået mordet på to børn i området.

Barnets far bliver som en falsk patient smuglet ind på den psykiatriske forvaring, hvor Guido T. befinder sig, for at komme tæt på morderen og få en tilståelse ud af ham. Fordi intet er værre end usikkerheden. Troede han…

Sebastian Fitzek er kendt for at skrive intense, psykologiske thrillers. Hans bøger er standalones, der alle har et højt tempo og et effektivt plot.

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek. Schriftsteller. 3.3.2017 in Berlin. © 2017 Gene Glover / Agentur Focus

Sebastian Fitzek (f. 1971, Berlin) er forfatter og journalist. Siden han debuterede i 2006 med Die Therapie (da. Terapien, 2007) er han landet i toppen af bestsellerlisterne, hver gang han er udkommet med en ny bog.

Fitzek har som den første – og eneste – tyske forfatter modtaget The Ripper Award, den store europæiske krimipris, der hidtil primært er gået til nordiske forfattere, blandt andre Jussi Adler-Olsen og Henning Mankell.

Fitzek er oprindeligt uddannet jurist med speciale i ophavsret, og har arbejdet som radiojournalist i Berlin, inden han blev fuldtidsforfatter. Han bor i Berlin med sine tre børn, og er engageret i forskellige velgørenhedsprojekter. (tekst fra forlaget)

16 thoughts on “Vind “Patienten” af Sebastian Fitzek

 1. Ville gerne møde Jo Nesbø, Jussi Adler Olsen, Elsebeth Egholm , Kathrine Engholm

 2. Som tysklærer kunne jeg da godt tænke mig at møde Sebastian Fitzek. Jeg har intet læst af ham, men hans nye krimi har fået meget flotte anmeldelser.

 3. Det vil være så dejligt at se A.J. Kazinski aka Anna Ekberg aka Anders Klarlund og Jacob Weinreich igen.
  Et gensyn med netop Sebastian Fitzek, som jeg mødte på Krimimessen i 2011, vil da også være et plus.

 4. Jeg har hørt en retsmediciner fortælle om sit arb. Det syntes jeg var spændende. Og en samtale mellem flere om tv krimier var også godt dem ville jeg komme til igen . Jeg kunne tænke mig at høre Linda Castillo.

 5. Jeg kunne godt tænke mig at høre et oplæg med forlægger fra Politikens Forlag, med udgangpunkt i Jens Møller Jensen og Stine Bolthers bog ‘Opklaret’ – hvor går grænsen i forhold til politifolks ytringsfrihed? Hvordan sikrer man hensynet til opklaring versus formidling

 6. Jeg vil bare opleve lidt af det hele 🙂
  Har oplevet SÅ meget gennem tiden på krimimessen – gåtur i forbryderens fodspor, fængselsbetjentes historie, intimkoncert med Morten Kjærså, foredrag med Kurt Kragh, Ove Dahl osv. Signeringer af skønne forfatter.
  Har boet på samme overnatningssted som forfatterne, og indtaget morgenmaden blandt dem – også en kæmpe oplevelse.
  Er bare begejstret for det hele 🙂

 7. Det kunne være super spændende at møde værterne fra Redhanded podcasten da de har været en trofast følgesvend i høretelefonerne i de kedelige corona-dage.

 8. Jeg er stor fan af de danske og svenske krimidronninger og ville gerne møde en eller flere af dem på messen i år 🙂

 9. Steffen Jacobsen. En overlæge der blev krimiforfatter. Han kan både skrive og hurtigt danne sig et overblik over, om vi står for mange i kø til bogsignering. Win-win i disse pandemi-tider 🙂

 10. jeg kunne godt tænke mig at møde Sebastian Fitzek Inger Wolf Jo Nesbø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.