Vind pandemithrilleren “Ukendt land” af Claus Lohman

I denne ugens krimiquiz har du chancen for at vinde Claus Lohmans nervepirrende videnskabskrimi/ pandemithriller “Ukendt land”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Betyder det noget for dig at møde forfatterne bag bøgerne til f.eks. bogmesser, forfatterforedrag og lign.? Og i så fald, hvad betyder det? Giver det noget til læseoplevelsen eller er det tilstrækkeligt for dig blot at læse bogen?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 4. september.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Ukendt land

I New York hasteindlægges et dykkerpar med symptomer på en 400 år gammel, aggressiv form for lungepest. Virologen Martin Henderson må i kapløb med tiden udvinde antibiotika nok til byens befolkning, så et frygtet pandemisk udbrud kan bremses. Han allierer sig med arkæologen og freelancejournalisten Emma Fitzgerald, og de tilknyttes det globale vragdykkerkonsortium, CATCH. Da selskabet under et dyk lokaliserer en sunken 3-mastet fuldrigger, bliver det startskuddet til en lavine af bedrag og fortielser, der fører Martin og Emma fra museer og skjulte gravkamre over i dødsensfarlig alvor.

200 år forinden ankommer den 11-årige engelske guvernørdatter Anne Tanner til Englands første straffekoloni i Australien, og under et fangeoprør dræbes hendes forældre. Hun reddes af en aboriginer og føres til Det Hellige Land. Men hvad har Annes liv at gøre med CATCH og et nutidigt mord på en ung mor i Central Park? Og hvordan kan oldgamle hulemalerier i USA have tilknytning til den anden side af Jorden?

Krimien UKENDT LAND er anden del serien om virologen Martin Henderson og arkæologen og freelancejournalisten Emma Fitzgerald, hvor UNDER OVERFLADEN er første del.

Claus Lohman

Foto: PR

Født i 1971. Bosat i Odense og tilknyttet Nislevgård efterskole for ordblinde. Er ophavsmand til genren science reality, der kredser i området mellem virkelig og fiktiv videnskab.
Har skrevet Genstart i 2013, der er oversat til engelsk og italiensk, hvor den har været på den italienske amazon top tre. Bogen er endvidere indtalt på lydbog af Torbjørn Hummel fra momolydbog. Genspejl udkom d. 21. marts 2015 i forbindelse med Krimimessen og har fået flotte anmeldelser. Er indtalt på lydbog af en af landets mest populære lydbogsindtalere, Torben Sekov. Sidste del i trilogien, Genkald (15.11 2016), har fået stor opmærksomhed og er af krimi-cirklen blevet kaldt ‘en milepæl indenfor dansk kriminallitteratur’. Bogseriens filmrettigheder er opkøbt af filmproducer, Marco Lorenzen (Hundeliv m.fl.).
Under overfladen og Ukendt land omhandler pandemiske virusudbrud, skattejagt og skæbner. Beskrivelse fra danskforfatterforening.dk

Interview med Claus Lohman

Læs vores interview med Claus Lohman i forbindelse med udgivelsen af “Ukendt land”.

8 thoughts on “Vind pandemithrilleren “Ukendt land” af Claus Lohman

  1. Jeg besøger både Krimimessen, BogForum og diverse forfattermøder på biblioteker netop for at møde den levende “vare”. Det er en appetitvækker til at læse en ny bog og giver ofte en del viden om processen bag bogen, research mv. Jeg ville ønske, at jeg havde tid til at være bogblogger og komme til bloggermøder.

  2. Det er altid spændende at møde forfatterne, at høre dem fortælle om tankerne bag deres bøger samt at kunne stille spørgsmål til dem.

  3. Når jeg har været til foredrag med en forfatter, føler jeg mig mere “i familie” med vedkommende, og følger dem mere, og søger deres bøger, som jeg er blevet glad for

  4. For mig betyder det ikke så meget at møde forfatteren. For mig drejer det sig om historien og sproget i bøgerne.

  5. Jeg kan godt lide at se og høre forfatterene. Bl.andet mødte jeg Jens
    Henrik Jensen til et foredrag i Søvind Kirkehus for et par år siden,
    det var før jeg havde hørt om ham og nu har jeg læst alle hans bøger.

  6. Ja jeg er klart bedre i sync med forfatterens budskab og filosofi, og får deraf en bedre læseoplevelse. Desuden er det temmeligt syret at se giraffen live – nogle gange kender man end ikke hans ansigt. Så er det som at møde en radiovært man har hørt 1 mio timer men aldrig set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.