Vind “Nordisk vildt” af Daniel Dencik

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af Daniel Denciks nye roman “Nordisk vildt”. Bogen udkommer d. 12. oktober på Politikens forlag.

For at deltage skal du blot fortælle os følgende:

Apropos “vildt”. Hvad er det vildeste, du har oplevet i forbindelse med din interesse for krimier?

Måske er det:

  • at være med til Krimimessen
  • at møde en bestemt forfatter
  • at opleve noget “mystisk” mens du læser. f.eks. at sidde i sofaen en vinteraften og læse “Snemanden” og pludselig ud af øjenkrogen se noget bevæge sig ude i den snedækkede have
  • at bliver totalt overrasket over en bestemt bogs slutning
  • noget helt andet – ordet er dit

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter mandag d. 22/10 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.

 


Om Nordisk Vildt

Silas har valgt et ensomt og hårdt liv som skiftevis soldat i det danske forsvar og professionel narkoman. Elias har valgt Sara, kernefamilien og et roligt liv, hvor den jødiske mystik, Kabbala, går hånd i hånd med kvantefysik. Men på en bukkejagt sker der en ulykke, der fører brødrene tættere sammen end nogensinde.

Nordisk vildt er en roman om kærlighed, broderskab, den danske kystskov, tvillingesjælens vandringer og den dybe forbandelse ved den høje intelligens.

Romanen inviterer sin læser på en rejse gennem nye usete verdener, der ligger midt i den gamle døende verden et sted mellem Juelsminde og Horsens.

Forlag: Politikens forlag

Udgivelsesdato: 12. oktober 2018

 

Om Daniel Denick

Daniel Dencik debuterede i 1998 med digtsamlingen Lyn på en motorvej. Han har siden udgivet sørgesangen Via katastroferne (2012), romanen Anden person ental(2014), novellesamlingen Grand Danois (2016) og senest essayene Sportshjerte (2017).

Daniel Dencik har også instrueret filmene Moon Rider (2012), Ekspeditionen til verdens ende (2013),

portrætfilmen Tal R: The Virgin samt spillefilmen Guldkysten (2015).
Vi mødte forfatteren til en snak forud for udgivelsen af “Nordisk vildt”. Læs reportagen her