Vind Ninni Schulmans nye krimi “Når tiden går i stå”

I denne uges krimiquiz får du chancen for at vinde et eksemplar af den populære svenske krimiforfatter Ninni Schulmans seneste krimi “Når tiden går i stå”. Bogen er udkommet på Alpha forlag d. 7. januar.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

For mange er der sjældent nok timer i døgnet og tid er noget, der forsvinder med lynets hast. Men indimellem kan vi alle få fornemmelsen af, at alting står stille. Måske sker det når vi går en tur, strikker, drikker morgenkaffe, læser en krimi eller noget helt andet.

Hvad får tiden til at gå stå for dig?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 15. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Når tiden går i stå

Det årlige festspil i den midtsvenske by Ekshärad står for døren, og på plakaten er en forestilling om den sagnomspundne urmager Johan Tinglöf. Men en af skuespillerne forsvinder, og to dage senere bliver hun fundet død under uhyggelige omstændigheder.  

Politibetjentene i Hagfors Christer Berglund og Petra Wilander står på bar bund. Og da endnu et offer dukker op, tilkaldes der assistance fra Stockholm. Sagen lander på det værst tænkelige tidspunkt. Petra er ved at komme sig efter en skilsmisse, Christer og hans kone forsøger at få et barn, og den lokale journalist Magdalena Hansson, som modvilligt bliver sat på sagen, er ramt af depression. Mordene lader til at hænge sammen, men de er udført på vidt forskellige måder. Hvad er det, Petra og Christer overser? Hvor er fællesnævneren, som ingen kan få øje på?  

Imens politiet nærmer sig, forbereder morderen sit næste træk. Det er led i en sadistisk plan, og i den er der ofre nok at tage af.  

18 thoughts on “Vind Ninni Schulmans nye krimi “Når tiden går i stå”

  1. Nogen gange ville jeg ønske, tiden gik i stå – men sådan er det ikke hos mig. Bedst som jeg er godt i gang med en spændende krimi, skal jeg tænde lys, for aftenen kom igen lige pludseligt. Her ILER tiden – endda på trods af usikre tider…

  2. Der er flere ting, der kan få tiden til at gå i stå for mig. Udover en god bog, så bare det at sidde på en bænk og se ud på fjorden.

  3. Udover at læse krimier, bygger jeg puslespil, syr quiltes, og slægtsforsker 📚så jeg har nok at se til

  4. Når jeg læser en spændende bog, kan jeg glemme tid og sted, og det er jo fantastisk

  5. Det er nemt at svare på, for det sker hver gang jeg sidder med en god bog 😀

  6. En rigtig god bog…..men når man får hevet sig selv op af fordybelsen opdager man at verden rundt om en på ingenmåde er gået i stå. Pludselig skulle man være startet på aftensmaden for en time siden eller vasketøjet har været færdigt længe og er nået at krølle inden det blev hængt op…så måske resten af verden også skulle fordybe sig i gode bøger🤔… der er masser at vælge imellem 📚📖😉👍

  7. Tiden går først og fremmest i stå når jeg arbejder i min kolonihave. Men en god krimi virker bestemt også.

  8. Jeg kan forsvinde helt ind i en dejlig krimi. dejligt liiige at vende endnu et blad, og pludselig opdage, det er sen nat. Heldigvis sover min mad fint, selv om jeg har lys. Andre dage er det lige modsat. Vi holder begge af de samme herlige krimier.

  9. Var lige for hurtig på tasterne. Der skal selvfølgelig stå mand og ikke mad

  10. En rigtig god krimi får mig til at glemme tid og sted, for jeg skal lige læse et kapitel mere inden jeg lægger bogen fra mig :-). Men også en lang gåtur får tiden til at gå i stå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.