Vind neglebidende krimidebut!

I denne uges krimiquiz får du chancen for at vinde Darcey Bells anmelderroste domestic noir thriller “En lille tjeneste”.

Alle kan deltage i konkurrencen om et eksemplar af bogen ved at svare på spørgsmålet:

Hvilket forlag har udgivet bogen på dansk?

 

På evt. hjælp til svaret i vores serie “Forlagene får ordet”.

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 1.september.

 

Om bogen

Det begynder med en lille tjeneste – den slags mødre gør for hinanden. Da Stephanies bedste veninde Emily beder hende tage sin søn Nicky med hjem fra skole, siger Stephanie straks ja. Nicky og hendes egen søn, Miles, er bedste venner, og de to 5-årige drenge elsker at være sammen. Stephanie er enke og følte sig ensom, indtil hun mødte den sofistikerede Emily, som arbejder for et kendt modehus på Manhattan.

Men da Emily skal hente Nicky, dukker hun ikke op. Hun tager ikke telefonen og svarer ikke på det hav af sms’er, Stephanie sender. Stephanie ved, at noget er helt galt. Emily ville aldrig frivilligt efterlade Nicky og forsvinde. I sorgens stund forsøger Stephanie at trøste Emilys mand, den flotte Sean, men da politiet giver dem besked om, at de har fundet liget af Emily, begynder et nyt mareridt. For snart går det op for Stephanie, at intet er så enkelt, som det ser ud – hverken venskab eller kærlighed… selv ikke en lille tjeneste.

En lille tjeneste er et vildt læseridt fyldt med bedrag og et overraskende plot fyldt med hemmeligheder, afsløringer og hævn, der holder læseren i et jerngreb til sidste side…

 

Om forfatteren

Darcey Bell, f. 1981, voksede op på en gård i Iowa, USA. Hun arbejder som børnehaveklasselærer i Chicago. “En lille tjeneste” er hendes første roman. Den er solgt til udgivelse i flere end 20 lande.

 

 

4 thoughts on “Vind neglebidende krimidebut!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.