Vind “Mysteriet i Genbrugsen” af Anna Grue

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af Anna Grues spritnye krimi “Mysteriet i Genbrugsen”. Bogen udkommer i dag fredag d. 27/3 på Lindhardt og Ringhof.

For at deltage skal du blot fortælle os følgende:

Har du nogensinde selv ageret “hjemmedetektiv” (eller haft lyst til det) og opklaret en “forbrydelse” eller et mysterie?

(Hvis ikke, er et nej også et svar)

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 3. april.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Mysteriet i Genbrugsen

En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker.

Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet.

Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på.

Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.

Anna Grue

Anna Grue.
Foto: Les Kaner

Anna Grue elsker hyggekrimier; ikke for lange, ikke for blodige, ikke for dystre. Den slags bøger, man finder i sommerhuse og læser i laser foran pejsen eller ude i hængekøjen.

Sådan én besluttede hun sig for at skrive. Mysteriet i Genbrugsen er første bog i forfatterens nye hyggekrimi-serie om Anne-Maj Mortensen. 

Anna Grue fik sit store gennembrud som kriminalforfatter med serien om Dan Sommerdahl, der nu er filmatiseret. Første afsnit af tv-serien ruller over skærmen på TV 2 Charlie og TV 2 Play i begyndelsen af marts 2020 med Peter Mygind i hovedrollen som efterforskeren Dan Sommerdahl.     

15 thoughts on “Vind “Mysteriet i Genbrugsen” af Anna Grue

  1. Jeg har flere gange haft en ret god intuition, og “gættet” hvem “gerningsmanden/-kvinden” er i den virkelige verden – men andre gange er min intuition knap så god 🙂

  2. Jeg har en gang tippet politiet om en mulig gerningsmand – noget der krævede store overvejelser, hvad nu hvis min mistanke var forkert ?

  3. Jeg har ofte følt mig som en detektiv, når jeg har skullet finde mine døtres forskellige ting igennem deres barndom 😉

  4. Jo, I forbindelse med mit arbejde i en bank, en mystisk mand, der igen og igen kredsede omkring afdeling.

  5. Jeg er ikke den store detektiv i hverdagen. Når jeg forsvinder ind i en krimi, er det en helt anden sag. Så kører der en indre detektiv, der næsten kommer på overarbejde

  6. Der kører måske altid en lille detektiv inden i. Lige fra mysterier i Anders And og De 5-bøgerne 😉

  7. Næææ….ikke som sådan. Men med børn i familien er man vel altid lidt en detektiv….🤔😂😂😂

  8. Som barn elskede jeg at lege detektiv, stærkt inspireret af Enid Blytons “de 5” bøger – og selvfølgelig var jeg George, hun var så sej. Yderligere bor jeg ved Nykøbing Sj og handler flittigt i de mange genbrugsbutikker, vi har, så jeg skal da se, om der er noget og nogle, jeg kan “genkende” 🕵🏻‍♀️

  9. Ikke som sådan, meeeen – der er jo ting der kan blive væk, det kender vi vel alle☺️. Her kan det så være et detektivarbejde, at finde det igen😉.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.