Vind “Mød mig i paradis” af norske Heine Bakkeid

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde den norske succesforfatter Heine Bakkeids anden bog på dansk – “Mød mig i paradis”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Vi er i anden halvdel af juni, hvilket er LIG snarlig ferie, hvilket er LIG et paradis/en oase i årshjulet for mange. En tid, hvor vi ofte kan få læst en hel masse gode krimier. Hvad har du planer om at læse i din sommerferie?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 27/6 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Mød mig i paradis

Den tidligere afhøringsleder Thorkild Aske bliver tilbudt et job hos krimiforfatteren Milla Lind i forbindelse med hendes research til en ny bog. Den populære forfatter er igang med at skrive en krimi baseret på den virkelige historie om to pigers mystiske forsvinden fra et børnehjem.

Thorkild Aske siger ja til opgaven, men da det viser sig, at forfatterens sidste konsulent blev dræbt under sin research, får han mistanke om, at der er en ubehagelig sammenhæng mellem de forsvundne piger, Milla Linds forfatterskab og hans forgængers død.

Mød mig i paradis er anden bog i serien om den tidligere forhørsleder Thorkild Aske.

Heine Bakkeid

Heine Bakkeid
Foto: Harriet M. Olsen

Heine Bakkeid (f. 1974) er en norsk forfatter. Han er i sit hjemland blevet sammenlignet med blandt andre Jo Nesbø.

Han har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger og debuterede som krimiforfatter med “Jeg vil savne dig i morgen”.

Nu er han klar med den selvstændige efterfølger “Mød mig i paradis”.