Vind “Mit navn er Viktor” af M. Monteau

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde krimien “Mit navn er Viktor” af Marianne Monteau. Bogen er netop udkommet på forlaget Grønningen 1.

Det kan i denne tid være rart med inspiration til den næste bog. Så deltag i konkurrencen ved at fortælle om en af dine læseoplevelser og/eller anbefal en god bog til en anden læser.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 19. marts.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Mit navn er Viktor

Lucy Kiehl-serien 3

Suspense om københavnsk byggematador fra nyt dansk kriminavn.

Politiassistent Lucy Kiehl er udlånt til Københavns politi og så småt på vej tilbage til Aarhus, da en kendt byggematador brutalt skydes ned i sin have på Frederiksberg. Og hvor den hårdtprøvede enke, midt i sorgen over sin mands død, skal føre virksomheden videre, må Lucy og hendes kolleger arbejde i døgndrift for at løse mysteriet om mordet på den magtfulde mand. Efterhånden som Lucy graver sig dybere ned i sagen, går det op for hende, at glansbilledet af den ellers så vellidte familie krakelerer. For hvem var egentlig Bernt Thaulows venner? Hvem var hans fjender? Og kan man regne med, at morderen ikke slår til igen …?

Mit navn er Viktor er tredje bind i en ny krimiserie af M. Monteau. Handlingen udspiller sig i og omkring København med den stædige arbejdshest til en politiassistent: Lucy Kiehl fra Aarhus.

11 thoughts on “Vind “Mit navn er Viktor” af M. Monteau

 1. Emelie Schepp bøger er superspændede både med tilbageblik til en forfærdelig barndom , og en meget spændende fortælling om hendes voksenliv som anklager

 2. En af de bøger, jeg bedst kan huske, af det, jeg har læst det sidste år, er Kastanjemanden af Søren Sveistrup, og for nyligt læst Pitbull af Anne Mette Hancock,rigtig gode bøger, som kan anbefales

 3. Har lige læst “Vinterland” fra Faber og Pedersen. En spændende og velskrevet krimi. Glæder mig til den næste fra dem.

 4. Er ved at læse Noget i vandet af Cathrine Steadman, den er skruet lidt anderledes sammen, det er dejligt med noget som skiller sig lidt ud. 😊

 5. Jeg vil gerne anbefale alle bøgerne i ‘Minister’-serien af svenske Bo Balderson. De er ganske vist ikke helt nye, men det er både krimier med snedige og overraskende plot-twist, og de er samtidigt meget morsomme med ministerens hårdt prøvede svoger som jeg-fortæller.

 6. Vil anbefale Cody McFadyen’s bøger om FBI agent Smokey Barrett
  Skyggen
  Dødens ansigt
  Satans sjæl
  Efterladt
  Bødlens værksted

 7. Kan anbefale “Niels Bentzon” serien af A.J. Kazinski, “Lars Norholm” serien af Kim Juul, “Malika” trilogien af Hanne Bech Hansen. Så er der lidt af starte på 🙂

 8. Er gået lidt i stå med at læse men elsker en god krimi. Men er også åben for andre områder

 9. Der er så mange dygtige forfattere, at vælge mellem.
  En bog der fremkaldte mange følelser for mig, var dog da jeg for mange år siden læste “Drageløberen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.