Vind “Mester Jakob” af Emelie Schepp

I denne uges krimiquiz får du chancen for at vinde Emelie Schepps seneste krimi “Mester Jakob”, som er femte selvstændige bind i Jana Berzelius-serien. Bogen er netop udkommet på Hr. Ferdinand.

For at deltage skal du blot fortælle os følgende:

Mester Jakob er titlen på en kendt børnesang. Hvilken sangtitel (modificeret eller ej) synes du kan omsættes til en værdig krimititel?

Eksempler: “I østen stiger blodet op”, “Mine øjne de skal se”, “Killing in the Name of”, “Den signede dag med frygt vi ser”?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 5.september.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Mester Jakob

Mester Jakob er en åndløst spændende krimi om identitet, relationer og forholdet mellem søskende. Men det er også en hjerteskærende historie om at finde modet til at gøre op med sin fortid.

En regnfuld forårsdag finder man liget af en brutalt myrdet kvinde i Norrköping, det andet kvindemord inden for ganske kort tid. De to mord har de samme grufulde detaljer til fælles. Begge kvinders ben er syet sammen på langs, og deres livløse kroppe er fundet flydende med strømmen i den flod, der løber gennem byen. Hvem har villet have de døde kvinder til at ligne havfruer – og hvorfor? Da en tredje kvinde meldes savnet, bliver det klart for politiet, at de har at gøre med den samme gerningsmand. 

Anklager Jana Berzelius bliver koblet på politiets efterforskning, og hun finder hurtigt et spor tilbage til sagen om den unge Simon Norell, der myrdede hele sin familie og nu sidder i forvaring på en lukket retspsykiatrisk afdeling. Men Simon nægter at tale. Nogen må vinde hans fortrolighed, inden det er for sent. Den eneste, der kan gøre det, er manden, der bevæger sig som en truende skygge gennem Janas liv – Danilo Peña. Tekst for forlaget.

Emelie Schepp

Foto: Politikens forlag/PR

Emelie Schepp (1979) er opvokset i Motala, Sverige. Hun arbejdede som dramatiker, tekstforfatter og projektleder i reklamebranchen, indtil hun i 2013 brød igennem med debutromanen Mærket for livet på eget forlag, og med et salg på over 40.000 eksemplarer af den roman, regnes hun stadig for Sveriges største selvudgiversucces. Schepp modtog i 2016, 2017 og 2018 Crimetime Specsavers Awards læserpris som Årets svenske krimiforfatter.

Tidligere er udkommet fire bøger i serien, der er solgt i over en million eksemplarer i mere end 30 lande: Mærket for livet (bd. 1, da. 2014), Hvide spor (bd. 2, 2015), Ondt blod (bd. 3, da. 2017) og Fars dreng (bd. 4, da. 2017). Tekst fra forlaget.

Interview med Emelie

Bogtrailer til Mester Jakob

5 thoughts on “Vind “Mester Jakob” af Emelie Schepp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.