Vind “messebogpakke” fra People´s Press

I denne uges krimiquiz sætter vi 2 x krimimessebogpakker fra People´s Press på højkant.

Pakkerne er spækket til bristepunktet med bragende spændende krimititler og består af henholdsvis debutant Lina Bengtsdotters “Annabelle” og Katrine Engbergs nye krimi “Glasvinge”. Du kan møde begge forfattere på Krimimessen i år.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Hvad du skal have med/ plejer at have med/ kunne forestille dig at tage med til en weekend på Krimimessen. Måske et autografhæfte, en specifik bog, en pakke Digestive, en lykkeamulet eller andet.

Skriv dit svar i kommentarsporet herunder eller på vores facebookside. Konkurrencen slutter fredag d. 2. marts. Vinderen bliver offentliggjort på facebook.

 

Om “Glasvinge”

Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand midt på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde — en drabsmetode, politiet aldrig har set før.
Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kollegaer ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt.
Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?

 

Katrine EngbergOm Katrine Engberg

Katrine Engberg er født den 29. juni 1975 og debuterede som forfatter med krimien Krokodillevogteren i starten af 2016. Hun har siden haft stor succes med efterfølgeren til denne bog, Blodmåne, som også har høstet fine anmeldelser fra mange forskellige sider. Bøgerne foregår i København og er blevet rost for deres forskelligartede miljøbeskrivelser og balancerede udviklinger.
Persongalleriet tæller blandt andet politiassistenten Jeppe Kørner og kollegaen Anette Werner, som indtil videre går igen i de to første bøger. Katrine Engberg finder inspiration til sine karakterer i personerne, der omgiver hende til dagligt, hvad end hun kender dem eller ej.(kilde: Bog&idé)

 

 


Om “AnnaBelle”

En varm sommernat forsvinder syttenårige Annabelle fra den lille udkantsby Gullspång, der ligger på grænsen mellem Västergötland og Värmland i det sydvestlige Sverige. Hendes forældre er ude af sig selv, mens det lokale politi og foreningen Missing People leder efter pigen. Forgæves.
Kriminalinspektør Charlie Lager bliver beordret til Gullspång sammen med en kollega for at hjælpe med at opklare sagen om Annabelle. Charlie er efterforsker ved det svenske politis Nationale Operative Afdeling og selv vokset op i Gullspång. Sporene skræmmer, og hun har ikke den mindste lyst til at vende tilbage til byen og en tid, hun lagde bag sig som fjortenårig og siden har gjort sit bedste  – og værste – for at glemme. Hvad er det, Charlie forsøger at holde skjult?
Jo længere ind i sagen om Annabelle, Charlie kommer, des tydeligere bliver det, at også Annabelle var en pige med mange hemmeligheder.

 

Om Lina Bengtsdotter

LINA BENGTSDOTTER (f. 1977) er vokset op i den lille svenske by Gullspång.

Annabelle er hendes debutroman, den har fået en fantastisk modtagelse af både anmeldere og læsere og er solgt til udgivelse i 16 lande.

 

 

 

87 thoughts on “Vind “messebogpakke” fra People´s Press

 1. Jeg skal have min kusine med til krimimessen.
  Vi køber mindst 15 bøger hver og får signeret dem vi kan finde forfattere til

 2. Min niece og jeg skal sammen afsted til krimimessen og det kan vi da ikke gøre uden “ligkufferten” hvori vi har bøger til signering bl.a. Chris Carter,vand og måske en sandwich og masser af plads til alle de nyindkøbte “lig” der skal med hjem 😉

 3. Jeg skal ALTID have min mor med ved min side 😀 Men ellers snacks, og penge! Massere af penge!

 4. Jeg skal for første gang have en veninde med. Ellers skal jeg have vand, lidt slik og så min telefon så jeg kan sidde og læse hvis der ikke lige er nogen jeg skal hører ☺️

 5. En venninde og jeg har været på krimimessen i 5 år, så hun skal med. Desuden har jeg altid programmet med, hvor jeg har markeret hvilke foredrag jeg skal med til. Min masterplan som alligevel sjældent holder. Bliver grebet af stemningen.

 6. Penge – masser af penge, plejer at købe ind til mine PMS dage (plej mig selv). Et par gode kuglepenne – for selvfølgelig skal de signere. Så også lige en go flaske vin til deling med min bror som jeg låner sofa af 😍

 7. Jeg tager altid en madpakke med og min IPad, så jeg kan få nogle billeder sammen med mine forfattervenner.

 8. Jeg skal have min To Read-liste med, så jeg forhåbentlig kan få indkøbt nogle af bøgerne til gode messepriser. Og den er VIRKELIG lang i år, så der bliver nok at gå i gang med. Derudover er programmet en vigtig del af messen. Lørdag morgen starter med en gennemgang af programmet, så man kan få sat i system, hvilke forfattere jeg skal høre og hvornår. Helt fast tradition 🙂

 9. Jeg tager vand, penge og telefon med, samt en stor taske til de bøger jeg køber og min mand til at bære dem.

 10. Jeg skal have min liste med hvor der står hvilke bøger jeg har,så
  jeg ikke får købt en bog jeg alkerede har.Det er nemlig sket.

 11. Jamen, det er da let at svare på. Penge at bruge og tasker at fylde 🙂 Nå ja, min mand må da også godt komme med <3

 12. Jeg skal have programmet med min nøje planlagte tidsplan med 😁😁 og en rygsæk til nyindkøbte bøger 👍👍

 13. Jeg ville invitere min krimielskende veninde Susanne Hansen, vi udveksler bøger og forslag til næste bog, der må læses. sikkert nødvendigt at medbringe rygsæk 🙂

 14. Godt humør, der bare bliver bedre, når bilen nærmer sig Horsens.
  Og selvfølgelig mine to dejlige trillingesøstre 🙂

 15. Jeg skal have penge med, så jeg kan købe bøger og få forfatternes autografer i bøgerne.

 16. Pengepungen og en taske til alle de bøger jeg får købt. Og en pakke digestive selvfølgelig 😂

 17. Jeg skal have veninde Mette med 😀Vi var der for første gang sidste år, og vi havde en skøn dag 😀

 18. En rullekuffert til at bære alle de bøger, jeg køber. 🙂 Sidste år kom jeg hjem med 25 bøger, og mine arme var ved at falde af på gåturen ned til banegården.

 19. Jeg skal have Mette med… og Mazdaen til at transportere alle købene hjem, masser af penge og en god kuglepen til autograferne.

 20. I år skal jeg simpelthen have min kæreste med for første gang! Han skal altså opleve den dejlige stemning der er på messen! – og naturligvis skal jeg have mit kamera med, hvis jeg nu skulle være så heldig, at støde på ynglingsforfatteren…

 21. Helt klart, mine læsebriller, men tager også et par bøger ( i håb om at få dem signede) med…

 22. Jeg skal have min søster og rigeligt med penge med. Sidste år var første gang vi var på Krimimesse weekendtur og der var godt pakket med bøger i bilen på hjemturen 😄📚📚🔫🔪⚰️⚖️

 23. Mit dankort og en kuffert med hjul til alle de ny indkøbte krimier. Jeg glæder mig helt vildt.

 24. Jeg plejer at tage godt med tøj med, der er ofte koldt i lokalerne. Og så kontanter så det er nemt at handle og kuglepen så jeg kan deltage i konkurrencerne 🙂

 25. Jeg vil tage penge med, så jeg kan købe nogle nye og spændende bøger. Penge til et god måltid mad og en dejlig kop kaffe.

 26. Jeg tager Dorthe Hørning med😃 Resten køber vi dernede, så forhåbentlig er der god mad i år….

 27. Vi plejer min mands kusine og moster og jeg at tage på krimibogmessen men i år tror jeg at min mand vil følge trop.
  Vi plejer at have en masse krimier med som vi får signeret af forfatteren som nu har skrevet bogen. Så mon ikke vi skal det igen i år. Og købe nogle bøger bliver også til.
  For to år siden fik vi den fineste skammel lavet af pap, som vi fik signeret af tre forfattere der kiggede underligt på os da vi spurgte om de ville skrive på skamlen (de troede nok det var skjult kamera) jeg har stadig skamlen, som bliver brugt som natbord.

 28. Hej!
  Det der er aller mest vigtig det er min pung!!!! Men også min mobil, den skal bruges både til mobilpay, men også til at få taget nogle fede billeder med.
  Uha hvor jeg bare glæder mig.

 29. Først og fremmest en spækket pengepung, så en telefon så jeg kan tage foto og videoklip. Det er jo fint også at kunne nyde krimmimessen længe efter den er færdig 😉

 30. Jeg skal have min datter Anne med, ligesom jeg plejer, og en stak bøger som jeg håber på at få signeret.

 31. Jeg vil have penge med til at købe Chris Carters Dødens galleriog så vil jeg købe Katrine Engbergs Glasvinge da jeg har hendes andre bøger. Og så skal jeg jo naturligvis have noget at spise.

 32. Jeg skal af sted fo 2 gang i år og igen skal jeg have min søster med. Vi kommer langvejs fra og overnatter i Horsens så vi har da også Asti og Bacardi Limon med og naturligvis en kuglepen🖊 til autografer og en stor rygsæk til bøger 😁😁😆😁📚📚📚📚

 33. Jeg deltager for 3’ gang og traditionen tro skal jeg have mine 2 skønne Ex-kollegaere med. Vi kommer fra Københavns området, så Vi overnatter så vi selvfølgelig kan få det hele med fra lørdag start til søndag slut 🙂

 34. Vil tage mit gode humør med og mit åbne sind og en tom rygsæk til transportere bøger i

 35. Penge og en stor taske til masser af bøger. Skal sammen med min datter, hvor vi rigtig skal hygge og handle bøger

 36. Det vigtigste jeg har med er programmet, sim jeg nøje har studeret og planlagt med gule streger hvor jeg skal være hvornår 😀
  Og penge til kaffe og frokost. Og mi. Tlf med billetterne selvfølgelig ☺️

 37. Jeg skal have min mand med til at bære bøgerne, som jeg kommer til at købe. Et par gode travesko, vand og en plan for, hvad vi skal nå at se/høre.

 38. Min mand skal selvfølgelig med, og ligeledes papir og blyant til notater fra alle de spændende foredrag med fantastiske krimiforfattere I har at byde på.

 39. Hvis det var muligt, ville jeg tage masser af tid med, så jeg ikke løb tør – og min mors dankort, da der altid er flere penge på dét kort end på mit eget 😉

 40. En god stor taske der kan gemme nogle gode gys 😖 og en god veninde til at fordøje dem sammen med 🤗

 41. Jeg vil medbringe mit Visa-kort, rede penge en rygsæk med de seks nyere bøger, jeg gerne skulle have signeret. derudover en god madpakke og ekstra batterier til mine høreapparater. Så skulle jeg være klar.

 42. Hævekort og masser af taskeplads til de bøger jeg “kommer til” at købe. Det kan godt blive en gyser!!

 43. Jeg skal da have min veninde med. Vi havde en super dag sidste år, og vi tager derfor i år afsted begge dage. Derudover vil jeg medbringe mit dankort, så jeg kan købe en masse bøger med hjem, og så håber jeg på at kunne medbringe solskin, så man kan nyde pauserne udenfor i de hyggelige omgivelser 🙂

 44. Jeg skal have en række af mine yndlingsbøger med, som jeg håber at få signeret af forfatterne, derud kommer dankortet nok på overarbejde med alle de spændende bøger der er på messen 😀

 45. Jeg har min mand og vores datter med. Vi har alle dankort og en stor pose med. Overvejer at tage nogle bøger med, som kan blive signeret, men det er jo lidt tungt at gå,rundt med

 46. Jeg har min mand og vores datter med. Vi har alle dankort og en stor pose med. Overvejer at tage nogle bøger med, som kan blive signeret, men det er jo lidt tungt at gå,rundt med

 47. Bortset fra stor taske og dankort, skal jeg altså bare huske mit høreapparat. Ellers bli’r det lidt surt.

 48. Jeg tager altid min ældste søn og gerne en god ven med. En liste over hvilke forfatter jeg skal høre,og hvilke bøger der skal indkøbes, så den store pengepung er en nødvendighed. Måske en bog eller to der skal signeres. 🤗

 49. Min gamle, grå fjaelrævs rygsæk . Når jeg ikke kan bære flere nyindkøbte bøger i den , er det tid til at stoppe – og nøjes med at se på resten af udbudet

 50. Jeg tager mit notes-hæfte med og min nysgerrighed med. Jeg bliver SÅ inspireret til at skrive på min tur rundt på Krimimessen.

 51. Jeg vil da have min indbyggede nysgerrighed og store interesse for krimier med. Og så vil jeg nok også liste et lille fotografiapparat med, så jeg kan snuppe et billede af min for tiden bedste yndlingsforfatter – Katrine Engberg.

 52. Min Zebra stribede trolly – til indkøb , termokaffe, vand og måske et par æbler. Derudover nysgerrighed og gode trave sko :0)

 53. Når jeg har nærstuderet programmet, finder jeg de bøger frem jeg har med de besøgende forfattere, og dem skal jeg have med og have signeret. Derudover har jeg altid nok penge med, så jeg kan købe nye bøger – og få signeret. Det er vigtigt for mig at de bliver signeret – er autografsamler, og har efterhånden en pæn samling af signerede bøger også 🙂

 54. Jeg skal ha’ min læseveninde Claudia Leth med, for vi deler stort set alle vores læseoplevelser og det er så dejligt at have en veninde, som har samme store læseinteresse som mig.

 55. Jeg tager en stor kuffert med hjul med. Så jeg ikke,som de tidligere år får gorilla arme 😉 Sidste år gjorde jeg en kæmpe indsats for, at begrænse mine indkøb. Det blev da også kun til 34 bøger !

 56. Min julegave : Lotte og Søren Hammers bog: 2 små piger – det er den eneste af deres bøger, som jeg ikke har deres autografer i – ELSKER deres bøger…

 57. Min julegave : Lotte og Søren Hammers bog: 2 små piger – det er den eneste af deres bøger, som jeg ikke har deres autografer i – ELSKER deres bøger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.