Vind “Mellem djævelen og havet” af Maria Adolfsson

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af “Mellem djævelen og havet”, som er Maria Adolfssons seneste krimi i den populære “Doggerland”-serie.

Bogen udkommer d. 5. marts på forlaget People´s (tidligere People´s Press).

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvad skal du læse, se eller lytte til i weekenden?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 12. marts.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Mellem djævelen og havet

En verdenskendt musiker med rødder i Doggerland vender tilbage for at indspille sit første album efter ti års tavshed. Irriterende smuk og frustrerende talentfuld tryllebinder hun alle til festen, der afslutter indspilningerne. Alle, på nær en vrissen kriminalinspektør, som pludselig føler sig gammel og træt.

Men under opholdet på øerne forsvinder musikeren pludselig, og den vrisne kriminalinspektør, Karen Eiken Hornby, får til opgave at finde hende uden at nyheden om, at hun er væk, når pressen.   

Efterforskningen glider dog i baggrunden, da de kommer på sporet af en mand, der har begået flere brutale voldtægter. Karen og hendes kolleger er helt overbeviste om, at de har fundet den skyldige, men at bevise at de har ret er en langt mere kompliceret historie.   
Karen Eiken Hornby må håndtere de to opmærksomhedskrævende efterforskninger, samtidig med at hendes privatliv kører mere og mere af sporet, og hun må træffe nogle svære valg.  

13 thoughts on “Vind “Mellem djævelen og havet” af Maria Adolfsson

  1. Normalt vil en weekend være det samme som en god krimi i sofaen. Men ingen regler uden undtagelser. Så denne weekend er helliget Jutlandia af Helle Juhl
    📖☕️😉👍

  2. Ren nostalgi – finder en Maigretbog frem og nyder atmosfærer og det rolige tempo. På reolen stod: Maigret morer sig

  3. Jeg skal læse Skrevet I Blod, glæder mig da Chris Carter er en af mine yndlings forfattere. Kan godt lide hans rå stil.

  4. Jeg skal lytte til Helen Cox “A body in the Bookshop” – mangler ca 1 time 🙂

  5. Er netop startet på “Davidsstjerner” af Kristina Ohlsson. Har de tidligere. Har også de to første af Maria Adolfsson. Vil meget gerne have den næste bog om Doggerland. De er super gode.

  6. så er gået i gang med Blekingebanden igen god søndag derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.