Vind “LUCY” af Lotte Dalgaard

I denne uge har du chancen for at vinde et eksemplar af Lotte Dalgaards seneste krimi “LUCY”.

Vi sætter to eksemplarer på højkant. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

På krimimessekontoret er vi i fuld gang med at planlægge Krimimessen 2018.

Derfor vil vi gerne høre, hvem du godt kunne tænke dig at møde på messen næste år?

 

Skriv dit svar i kommentarsporet på facebook eller herunder. Vinderne bliver offentliggjort på facebook fredag d. 29. september.

 

Om bogen

En nordsjællandsk kvinde, der forsvandt fra sit hjem som teenager, dukker pludselig op på øen Jersey i Den Engelske Kanal, sigtet for narkotikasmugling. Journalist Line Lyng besøger hende i øens fængsel for at få et interview. Men der er en, som ikke synes, Line skal snage.

Samtidig skriver Line om det uopklarede rastepladsmord på en lastbilchauffør 25 år tidligere. Hvorfor blev han sprættet op, inden lastbilen blev stjålet? Og hvor blev gernings- mændene af?

LUCY er den tredje krimi i serien om Line Lyng. Denne gang kommer hendes arbejde for tæt på privatlivet og rammer der, hvor det gør allermest ondt.

 

Om forfatteren

Lotte Dalgaard er født den 10. februar 1967. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Hun har været i praktik på Ekstra Bladet under uddannelsen og har desuden haft et semester på Stockholms Journalisthögskola.
Hun har siden 1998 været freelance for bl.a. IN, Søndag, Psykologi, B.T., Jyllands-Posten. metroXpress, Ekstra Bladet, Helse, Naturli, Familie-Journalen, Bornholms Tidende, TV 2/Bornholm.

Hun har udgivet en række bøger og debuterede som krimiforfatter med “Tvillingesagen”, som er første bind i serien om Line Lyng. Andet bind har titlen “Det svageste led”.

 

25 thoughts on “Vind “LUCY” af Lotte Dalgaard

 1. Jeg kunne godt tænke mig, at komme til krimimessen, men da jeg bor i Herlev på Sjælland, er det lidt afhængigt af transport, men vil da prøve at arrangere en tur derover.

 2. Der er efterhånden så mange gode danske krimiforfattere, men Jens Henrik Jensen og Jakob Melander står nok øverst på min ønskeseddel.

 3. Endnu en bog i serien om Det store Århundrede af Jean Guillou udkommer i dette efterår, måske har han endnu én på bedding – så ham vil jeg gerne møde 🙂

 4. JoJo Moyes ville være interesant at se og høre. Jeg hørte Leif Davidsen i 2016 og han er meget interessant at lytte til – så hvorfor ikke gentage succesen? Dean R. Koontz står også højt på ønskesedlen.

 5. Jeg vil gerne høre Camilla Läckberg. Jeg oplever at programmet altid er super godt og der kommer mange fantastiske forfattere, både kendte og mindre kendte. Sidstnævnte bliver jeg meget inspireret af at høre og får lyst til at læse dem

 6. Den forfatter jeg allermest kunne tænke mig at møde er wilbur Smith eller også Chris Carter han udkommer med en ny bog til november og jeg tror gerne han kunne tænke sig at komme til Danmark. Af danske forfattere kunne jeg tænke mig “Ravnen”

 7. Jeg vil gerne møde Lotte Petri
  Har ikke været til krimimesse men det står på ønskesedlen 😊😊

 8. Ohhh der er jo mange, Lillian Ley, Rebecca Martinsson, Antti Tuomainen, Arnaldur Indridason, Arne Chaplet, Pierre Lemaitre, Jan Costin Wagner, S.J.Watson og Marko Leino er bare nogle af dem, jeg gerne vil møde.

 9. Det ville være så godt med et gensyn med den norske sanger, skuespiller og forfatter Øystein Wiik. Han skriver yderst spændende krimier, med temaer i kunstens verden.
  Vi kan selvfølgelig heller ikke komme uden om vore egne forfattere, der gør krimimessen helt speciel: A.J. Kazinski/Anna Ekberg, Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Elsebeth Egholm o.m.a.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.