Vind Lotte Petris “Blodengel 2 – Åndemaneren”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et gavekort til Mofibo, hvor du bl.a. kan kaste dig over “Blodengel 2 – Åndemaneren” – anden sæson af Lotte Petris intense og spændingsstærke serie “Blodengel”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot “Synes godt om” opslaget på facebook.

Skriv dit svar på vores facebookside. Vi finder en vinder d. 29/8.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Blodengel 2 – Åndemaneren

Åndemaneren er anden sæson i Lotte Petris barske krimiserie Blodengel. Denne gang en arctic noir, der udspiller sig i et iskoldt Grønland. Statsobducent Hack Grandahl er blevet kaldt til Grønland af politimesteren i Nuuk for at foretage en retsmedicinsk undersøgelse af et ungt par. Politiet har arbejdet med en teori om et udvidet selvmord. Men hvorfor er kvindens baghoved smadret fuldstændigt? Og hvorfor havde manden ikke bare skudt sig selv, når der var en riffel lige ved hånden? Og hvad var motivet, når parret netop stod og skulle giftes og var dybt forelskede? Politiledelsen i Nuuk beslutter at tilkalde ekspertise udefra og får drabsefterforskeren Sofie Engell til Grønland for at undersøge sagen. Det viser sig snart, at der er tale om et blodigt dobbeltdrab. Da Sofie begynder at undersøge en række uopklarede sager, opdager hun et mønster på gerningsstederne. En dukke lavet af ligdele bliver efterladt som varsel forud for drabene. Da endnu en dukke bliver fundet, venter befolkningen i Nuuk rædselsslagent på, at det næste drab bliver begået.

Åndemaneren er en uhyre spændende, mørk og bestialsk krimi, som også har sidehistorier om forelskelse og affærer, udover at have et levende persongalleri.

Lotte Petri

Foto: Hanne Fuglbjerg

Lotte Petri er født i 1968 og uddannet cand.mag. fransk og HD i afsætningsøkonomi. Hun er gift og har 2 voksne børn.

Hun har gennem adskillige år gjort karriere som marketingchef i Dansk Erhverv, der har til huse i Børsbygningen, før hun besluttede sig for at skrive krimier. Endelig har hun også i en periode arbejdet i Erhvervs- og Vækstministeriets Departement.

Petri debuterede i foråret 2009 med krimien ”Den 5. Plage”, der handler om et planlagt biologisk terrorangreb med miltbrandbakterier mod København. Bogen fik fine anmeldelser og hun blev indstillet til Danske Banks Debutantpris. I december 2011 udkom efterfølgeren “Vand til Blod”, som har begejstret anmeldere og læsere.  “Sort Død” udkom i 2014, og en anmelder skrev, at der var tale om ‘herlig omgang klassisk, velkomponeret guf’. Nummer fire i serien, “Hvidt Snit” har bl.a. fået disse ord med på vejen: “gys, uhygge, gys – og mere gys” (Politiken).

Lotte Petri er medlem af Hovedbestyrelsen i Dansk Forfatterforening og bestyrelsesmedlem i Det Danske Kriminalakademi. Tekst fra lottepetri.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.