Vind Line Holm og Stine Bolthers “For barnets bedste” i ugens konkurrence

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Line Holm og Stine Bolthers første krimi om historikeren Maria Just, “For barnets bedste”. Bogen udkom d. 03. september 2020 på Politikens Forlag.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvilke bøger står øverst på din læstelisten her til efteråret?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi trækker en vinder d. 29. oktober 2021.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af Politikens Forlag.


For barnets bedste

“For barnets bedste” er Line Tolstrup Holm og Stine Bolthers første krimi om historikeren Maria Just, som bliver involveret i efterforskningen af et bestialsk mord og dets forbindelse til et dystert kapitel i Danmarks historie. 

På politimuseet i København møder vi i ”For barnets bedste” historiker Maria Just, der er i færd med at tilrettelægge en udstilling om uopklarede mordsager gennem 100 år. Imens bliver Røde Kors’ generalsekretær fundet myrdet på opsigtvækkende vis og med et gådefuldt tegn indridset i korpusset. Sagens to efterforskere Mikael Dirk og Frederik Dahlin er rådvilde, mens både toppolitikere, medierne og politiledelsen presser på for at få et gennembrud i sagen. I Marias arbejde falder hun tilfældigt over en forbindelse mellem mordet på generalsekretæren og et uopklaret dobbeltdrab i Hellerup for mere end 50 år siden. Pludselig befinder hun sig midt i efterforskningen, der trækker tråde til Danmarks magtfulde elite og mørke begivenheder i Danmarkshistorien. 

Makkerparret Line Tolstrup Holm og Stine Bolther indleder på medrivende vis deres serie om Maria Just i “For barnets bedste”, som med sin forening af historiske detaljer og intense krimielementer er blændende læsning. 

12 thoughts on “Vind Line Holm og Stine Bolthers “For barnets bedste” i ugens konkurrence

  1. De næste, der skal læses er Jens Henrik Jensens (Oxen) Gladiator, og Abigail Deans Pigen A

  2. jeg er lige igang med Jane Aamund igen mangler lige den sidste så er på udkig efter gode læseoplevelser og den her lyder spændende

  3. Den næste krimi jeg vil læse er Luftalarmmorderen af Frank Goldammer. Jeg hørte ham på Krimimessen og tænkte, ham må jeg læse.

  4. Jeg skal læse videre i den serie jeg er i gang med om Ruth Galloway i Ellly Griffin’ s bøger. Det ud over skal jeg have læst Imperiet af Michael Katz Krefeld. Så der er nok til et par dage endnu. Jeg vil rigtig gerne vinde denne bog og den 29. oktober har jeg bryllupsdag, så det kunne være så hyggeligt. 🍀🍀🤞🍀🍀

  5. Jeg glæder mig til Jussi Adler-Olsens nyeste krimi “Natrium Chlorid” og også gerne Line Tolstrup Holm og Stine Bolthers “For barnets bedste” – blandt andre 😉

  6. Jeg vil ønske mig de to sidste bøger af Anders de la Motte og gerne den niende om afdeling Q af Jussi A-O

  7. Jesper Steins Bye Bye Blackbird ligger og kigger på mig. Jeg læser hans bøger i lidt forkert rækkefølge, men det betyder mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.