Vind “I lige linje” af Anna grue

I denne uge har får du chancen for at vinde det syvende bind i Anna Grues krimiserie om den skaldede privatdetektiv Dan Sommerdahl. I lige linje hedder bogen og er udgivet på Politikens forlag.

Du kan blive den heldige ejer af et eksemplar af bogen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvad er titlen på den roman som Anna Grue udgav sidste år.

A. “Parmagade”

B. “En mild brise i Sevilla”

C. “Den italienske mirakelmager”

D. “Italiensvej”

 

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 16. september.

 

grueOm bogen

En midaldrende motionscyklist bliver fundet død i en park. Han er styrtet ned i et hul ved et vejarbejde og har brækket halsen. Et tragisk, men hændeligt uheld, mener Christianssund Politi, indtil mandens bedste ven få måneder senere også dør – og denne gang er der tydeligvis tale om mord. Hænger de to dødsfald sammen? Og hvordan?

Privatdetektiven Dan Sommerdahl er i første omgang ikke helt så ivrig for at deltage i efterforskningen, som han plejer. Han er nemlig i fuld gang med at løse sin helt egen gåde: Han vil finde sin far. En mand, han aldrig har mødt, og som han ikke engang kender navnet på. Eftersøgningen fører ham på sporet af løsningen af de to mord. Og så tager tingene pludselig fart.

I lige linje er syvende selvstændige bind i Anna Grues anmelderroste krimiserie med Dan Sommerdahl i hoverollen.

 

Anna GrueOm forfatteren

Anna Grue debuterede i 2005 med spændingsromanen Noget for noget, der indbragte hende Det Danske Kriminalakademis diplom for fremragende debut. Året efter fulgteDet taler vi ikke om, og i 2007 udkom Dybt at falde, som er første bind i serien om Dan Sommerdahl. Bind to, tre og fire, Judaskysset, Kunsten at dø og Den skaldede detektiv, fulgte i 2008, 2009 og 2010. I januar 2011 udgav Anna Grue den anmelderroste novellesamling De andre, og året efter udkom bind fem i serien om Dan Sommerdahl, Et spørgsmål om penge, som blev efterfulgt af bind seks, Sidste forestilling, i 2013.