Vind “Ligblomsten” af Anne Mette Hancock

I denne uges krimiquiz har du muligheden for at vinde Anne Mette Hancocks velskrevne og intense krimi “Ligblomsten”. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på spørgsmålet:

 

Hvad er en ligblomst?

A. En plante med en af verdens største blomsterstande og med en stinkende stærk lugt af råddenskab.

B. En stærkt undervurderet gevækst fra Sydamerika med evnen til efterLIGne andre planter og ændre både farve og form på værtsplanten.

C. Et ordsprog. “Jeg giver dig hermed en ligblomst” – betyder, at man har et udestående med en person og at personen, der “modtager” ligblomsten skal passe på!

D. En særlig delikat sønderjysk dessertkage, formet som en blomst og med flødeskum, nelliker og 2 dl ristede blade fra LIGusterhækken.

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside torsdag d. 30. marts

 

Om bogen

Journalist Heloise Kaldan står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat.

Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sagen pludselig til Heloise? Er hendes eget liv i fare?

“Ligblomsten” er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse.

Første bog i spændende ny krimiserie skrevet af Anne Mette Hancock.

 

Om forfatteren

Anne Mette Hancock
Forfatter Anne Mette Hancock (foto: HEIN Photography)

Anne Mette Hancock har en bachelorgrad i Historie og er uddannet journalist fra RUC og Berlingske i 2011. Hun er født i Gråsten i 1979 og har boet i USA og Frankrig.

Anne Mette har skrevet livsstilsstof for Berlingske og for flere danske magasiner.

Fra 2013 til 2015 var Anne Mette PR- og pressechef for restaurant Madklubben.

I dag bor Anne Mette i det indre København med sin mand og deres to børn. Hun er storforbruger af amerikanske krimier og thrillers, især af Michael Connelly, Harlan Coben, Gillian Flynn og John Grisham.

Du kan møde forfatteren på Krimimessen lørdag kl. 14 på Rød scene.