Vind krimier af Kim Juul

I dag udkommer Kim Juuls nye krimi – Stilstand i fuld fart. Stilstand i fuld fart cover

Bogen er tredje del i serien om efterforskeren Lars Norholm, som vi første gang mødte i debuten I et vægtløst sekund og sidenhen i efterfølgeren I et fravær af nærvær.

Med Stilstand i fuld fart er Kim Juul således klar med endnu et sindsoprivende kapitel i serien.

Du har nu mulighed for at vinde både den nye bog og bagkataloget, ved at svare på nedenstående spørgsmål:

Kom med et bud på, hvordan du vil få fred til at læse “Stilstand i fuld fart”?

Skriv dit svar i kommentarsporet herunder eller på vores facebookside.

 1. præmie: En bogpakke med alle tre bøger i serien om Lars Norholm
 2. præmie: Et eksemplar af Stilstand i fuld fart

Vinderne bliver offentliggjort på Krimimessens facebookside fredag d. 2. oktober.

Kimjuul2kim juul1

 

 

36 thoughts on “Vind krimier af Kim Juul

 1. Jeg er nok nødt til at sende familien ud af huset, sætte telefonen på lydløs – brygge en god kop kaffe og fodre kattene – så skulle der være chance for læsero

 2. Jeg vil få fred til at læse ved at sende manden på arbejde, låse døren og slukke telefonen. Lave en kande kaffe eller the og sætte mig godt tilrette i lænestolen med en kat på skødet. Så er jeg klar til at kaste mig over bogen.

 3. Jeg vil rigtig gerne læse bøgerne, så der er ikke andet at gøre end at rive et par dage ud af kalenderen, og sørge for ikke at have andre aftaler.
  Det vil da være en sand fryd at sætte sig godt tilrette i sofaen med disse tre gode krimier ?

 4. Jeg vil tage på en togtur i DBS’s stillezone. Og så ellers se frem til at læse endnu en god krimi af Kim Juul.

 5. Jeg vil sidde hjemme i min lejlighed i en god stol med en kop kakao og hygge mig med tre spændende krimier.

 6. Jeg vil klare dagens gøremål, så er der bare fred og ro, til at starte med kapitel 1 og så bare fremad, uden tvivl med endnu en rigtig god bog. Sætte mig i den gode lænestol sammen med en kande kaffe

 7. Jeg sender min datter ud til hendes mor – Laver en spand kaffe. Smider mig på sofaen med dynen …… og læser fra start til slut 🙂

 8. Slukke alt det forstyrrende, tv, radio, computer og mobil, og pille batteriet ud af dørklokken…så er der gjort klar til en god gang læsning 🙂

 9. Jeg er sygeneldt 3 mdr og har forskanset mig i mit lille bibliotek. Ville da vlre super med nye bøger!!!

 10. Jeg vil tage på en bustur til et sted i Europa; så får jeg både fred og ro i fuld fart ned gennem Tyskland i det mindste.

 11. Jeg er lige blevet opereret og skal være sengeliggende de næste 2-3 uger. Så det bliver ikke svært at få ro til at læse i denne tid.. Det ville faktisk være rart med noget at fylde tiden ud med..
  Mvh Heidi

 12. Efterårsferien står snart for døren, så en tur i biffen med ungerne plus lidt til “avec”, kaffekop på bordet og så igang. Tid til fordybelse er en sjældemhed i vore dage.

 13. Jeg er i øjeblikket arbejdsløs og har derfor lidt for meget tid til rådighed. Så tiden til at læse en god bog kan jeg sagtens finde. Jeg vil sætte mig i min favoritstol, sørge for at den varme the er indenfor rækkevidde og så kaste mig ud i bogens glæder.

 14. Jeg ville da få fred til at læse ved simpelthen blot at slukke telefonen og ignorere dørringeklokken,så kan jeg hygge i gyngestolen med et tæppe og et glas vin eller en kop varm kakao/kaffe 🙂

 15. Jeg er i gang med at læse bogen, og da jeg boe alene er der heldigvis altid ro til at læse. Hvis jeg vinder skal bogen/bøgerne gives videre til en god veninde som endnu ikke har læst kim juuls bøger.

 16. Har planlagt en fire ugers cykelferierne på Malta, kan tænke mig at ligge på tagterressen og læse bøger efter morgencykelturen.,,

 17. Jeg er så heldig at have eftermiddagene for mig selv, så der er rig mulighed for at læse. Og ellers tager jeg natten til hjælp 😉

 18. Jeg vil gå tidligt i seng, elsker at læse i sengen. Også om morgenen i weekenden, det er SÅ dejligt

 19. Når hele huset sover tungt om natten og jeg ikke selv kan sove, så er der både god tid og ro til at læse 🙂

 20. jeg vil slå mig ned i min dejlige lænestol på mit eget bibliotek, der er ingen der tør forstyrre mig. 🙂

 21. en regnvejrsweekend i sofaen med masser af te og ild i brændeovnen, og INGEN får lov til at forstyrre mig ?

 22. Jeg ville sende manden på tur med ungerne også lave mig en kande te og ligge mig på sofaen til lidt god underholdning 🙂

 23. Min mand elsker at skrue i gamle knallerter. Han mangler lige nu en at komme i gang med. Så jeg skaffer ham en, der virkelig trænger til en kærlig hånd. Så hygger manden på værkstedet med det mekaniske, og jeg har ro til at hygge i lænestolen med Lars Norholm.

 24. Jeg vil tage mig tid til at læse Stilstand i fuld fart. De 2 foregående bøger er fantastisk gode, så jeg glæder mig til at læse d3n 3. bog i serien om Lars Norholm.

 25. Ingen problem med at få ro til at læse, da jeg er altid er alene og er bogen ekstra spændende, tager jeg natten til hjælp. Er jeg så heldig at vinde, skal en af børnebørnene overtage bøgerne.

 26. Jeg er en stor fan af Kims bøger. Hvordan vil jeg få fred til at læse “Stilstand i fuld fart”? Det er simpelthen: Ingen eller intet kan forstyrre mig, når jeg læser en spændende bog.:-))
  Mange hilsner fra Tyskland. Silke

 27. Kan ikke vente med at komme igang….så når jeg får fingrene i den, skal den læses til og fra arbejde i toget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.