Vind krimibogpakke

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde en signeret bogpakke bestående af “Solstrejf” og “Måneskin”, som er de to første bind i Claus Hagstrøms krimiserie med konsulent Kristian Wang i spidsen.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os:

Hvornår på dagen foretrækker du at læse dine krimier? Er det, når solens stråler strejfer stuen? Når månen skinner klart? Eller er det et helt andet tidspunkt og scenarie?

Skriv dit svar i kommentarsporet herunder eller på facebook. Vinderen bliver offentliggjort d. 9/11 på vores facebookside.

 

Om bøgerne

Solstrejf 

Liget af en rigmandsdatter findes i en dyb og kold sø. Pigen er blevet kvalt og seksuelt mishandlet. På hendes lig finder politiet et guldkors. Et såkaldt andreas-kors ofte anvendt symbol i sadomasochistiske verden. Drabsafdelingen står på bar bund. Den dybt alkoholiserede konsulent Kristian Wang bliver hyret til at opklare det bestialske mord.

Sammen med kriminalbetjenten Signe Keldsen trænger han længere og længere ind i sm-miljøet. En verden kun de indviede kender til. En verden af tvang, underkastelse og straf. Men morderen vil gøre alt for at holde den sorte verden hemmelig. Mordet på rigmandsdatteren bliver ikke gerningsmandens sidste. Og snart er Kristian Wang i alvorlige vanskeligheder.

“Der er ingen empati at spore i blikket på hendes bøddel, kun rablende vanvid blandet op med en sadistisk lyst hun aldrig før har set i noget menneskes øjne. Hun har ikke længere nogen tidsfornemmelse, ingen identitet, og mindst af alt.. intet håb. Langsomt mærker hun den velsignede glemsel trænge sig på.”

SOLSTREJF er første bind i en serie på i alt fem bøger om den forhutlede konsulent Kristian Wang.

 

Måneskin

En forhutlet konsulent
En likvideret prostitueret
En gravid kriminalkommissær
En brutal morder med afvigende voyeuristiske tendenser

Liget af konsulenten Kristian Wangs ungdomskærlighed bliver fundet i hans hjemby. Kvinden er blevet likvideret på klos hold. Kriminalkommissær Susan Hviid står på bar bund. Kristian Wang blander sig utidigt i opklaringen, og snart er han hvirvlet dybt ind i en bizar mordsag om voyeurisme, kvindemord, bandekriminalitet og menneskehandel. En sag, der trækker komplicerede tråde ind i opklaringen af Kristian Wangs forsvundne samlever, Elisa.

“Pistolen føles varm og tryg i hans højre hånd. Med sin venstre hånd knapper han sine bukser op, inden han læner sig en smule frem, så pistolens løb befinder sig lige ud for pigens råhvide pande. Han presser den prøvende ind i hendes hud og trækker den så i et flygtigt øjeblik nogle centimeter bort igen. Pistolløbet har efterladt en perfekt formet rød cirkel i hendes lige så perfekte hud. Den unge piges åndedræt er stødvist og stakåndet, og hendes øjne er vidt åbne. Pupillernes sorte angst har næsten fjernet deres ellers så smukke rødbrune kulør. Den stødende og angstfyldte vejrtrækning er den eneste lyd, der undslipper hendes blåfrosne læber. Hun skal dø nu, og hun ved det jo godt, tænker han eksalteret. Det guddommelige kræver sit offer.”

Måneskin er andet bind i serien om den forhutlede konsulent Kristian Wangs forsøg på at opklare bestialske mord med seksuelt afvigende motiver.

 

Om forfatteren

Claus Hagstrøm er født 1973 i Horsens og opvokset samme sted. Han har en akademisk baggrund fra Københavns universitet, hvor han har læst kommunikation, informationsvidenskab og kulturformidling. Claus har desuden en baggrund som selvstændig erhvervsdrivende igennem mange år.

Han debuterede som forfatter med den erotiske scandinoir-krimi ‘Solstrejf’ i 2016. Romanen er første bind i serien om den forhutlede konsulent Kristian Wangs forsøg på at opklare bestialske forbrydelser med seksuelt afvigende motiver. Senest har han udgivet opfølgeren “Måneskin” som er udkommet midt oktober i år.

44 thoughts on “Vind krimibogpakke

 1. Jeg foretrækker at læse, lige inden jeg skal sove.
  Hvis det er en meget god bog, så bliver det tideligt😁

 2. En sen eftermiddag i sofaen med et tæppe og en kop kaffe. Det er min favoritstund til krimilæsning

 3. Desværre først tid i hverdagen, når jeg går i seng – i weekenderne altid søndag eftermiddag

 4. Jeg holder meget af at læse mens jeg spiser min mad. Det gør det mere underholdende at spise alene og man spiser ikke så hurtigt

 5. Det vigtigst er, at jeg ved at jeg har nogle uforstyrrede timer, hvornår på døgnet er ikke så vigtigt 🙂

 6. Alle tider af dagen passer mig fint. Nyder at kunne bruge en hel dag i weekenden på en bog, men også tiden til og fra job som bliver brugt i selskab med en lydbog. Det er ikke noget så godt som et mord til at stresse ned efter job.

 7. Hele året rundt i bussen til og fra arbejde, om sommeren på terrassen i dagtimerne, og i sofahjørnet om aftenen. Om vinteren i sofahjørnet om aftenen, og i weekenden, samt i sengen alle årets dage.

 8. Alle tidspunkter på dagen!!. Bare jeg har ro omkring mig, så jeg falder med ind i spændeningen

 9. Hver aften når jeg har lagt mig i sengen læser jeg. Er det en meget spændende bog og der er tid til det, læser jeg også

 10. Hver aften når der er blevet ro i huset og jeg er kommet seng, så slapper jeg af med at læse en god krimi, hvis den er rigtig spændende sker det jeg bliver nødt til at se hvordan det slutter og så bliver det sommetider hen på morgenstunden inden jeg kommer til at sove, det hævner sig så dagen efter, men jeg gør nøjagtig det samme næste gang, utroligt at man ikke bliver klogere med alderen.😊

 11. Det er meget forskelligt. I weekenden om morgen i sengen eller i kyngestolen sammen med en god kop kaffe.
  I hverdagen om aften på sofaen eller i gyngestolen.

 12. Jeg læser når jeg er gået i seng. Fred og ro omkring mig – eneste minus er, at tiden ofte løber fra mig

 13. Jeg læser stort set på alle vågne tider af døgnet. Hvor som helst, når som helst. Dog aller helst om aftenen med musik i højttalerne

 14. Jeg læser når jeg har et ledigt øjeblik, i bussen, i venteværelset, ja alle mulige steder! Før sengetid er også et godt tidspunkt!
  Mvh
  Pia Birch

 15. Jeg læser hver aften når jeg går i seng, begyndte da jeg efter min mands død, led af søvnløshed, fandt ud af, at hvis jeg læste, fik jeg tankerne ud af hovedet og kunne sove, så nu er det blevet en vane, uanset hvad tid, så skal jeg læse et par kapitler i min bog, som næsten altid er en god krimi. Så læsning er også god terapi

 16. Læser mest om morgenen inden jeg skal på Arbejde. Hygger også med det om eftermiddagen og aftenen.

 17. Når jeg er kommet i seng om aftenen, så kan jeg læse til langt ud på natten. Men om sommeren, hvis det er godt vejr, elsker jeg også at læse på terrassen med et glas hvidvin inden for rækkevidde.

 18. Jeg læser på alle mulige tidspunkter. Har jeg lige 5-10 min griber jeg min bog og læser. Læser altid lidt om morgenen og i sengen inden vi siger godnat.

 19. Jeg begynder altid sidst på eftermiddagen. Det trækker typisk ud, så de fleste aftener ryger med i krimilæsningen.

 20. Jeg får altid først tid til at læse om aften, hvor der er faldet ro i det lille hjem. Børnene er lagt i seng, madpakkerne er smurt m.m. Jeg elsker at sidde foran brændeovnen og læse en god krimi, hvilket da også ofte ender med, at jeg får læst i flere timer.

 21. Jeg elsker at læse på terrassen eller på stranden en dejlig solskinseftermiddag. Er vejret ikke til det, i sofahjørnet med en god kop kaffe – stadig helst om eftermiddagen.

 22. Alle tidspunkter på dagen når jeg har brug for at komme lidt væk fra hverdagens gøremål

 23. Alle tidspunkter på dagen er gode, men allerbedst i sofahjørnet med en god kop the eller kaffe, når resten af familien er optaget af andre gøremål – eller stadig sover 😉

 24. Det gode ved bøger er jo, at man altid kan have dem med sig. Så de kan læses alle steder og på alle tidspunkter. Det er lige netop det, der er det smarte. Jeg kan læse hvor og når som helst, men en dejlig lænestol og frisk kaffe på kanden, gør da oplevelsen ekstra skøn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.