Vind krimi af svenske Sara Lövestam

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Sara Lövestams “Sandhed med modifikationer”.

Du kan deltage i krimiquizzen ved blot at besvare på følgende spørgsmål:

Hvilket nummer i serien om Kouplan er “Sandhed med modifikationer”?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside torsdag d. 4. maj.

Om bogen

Kouplan er en illegal iransk flygtning, der dagligt lever i frygt for at blive opdaget. For at overleve tilbyder han sin hjælp som privatdetektiv på nettet. Og trods alle odds får han en opgave fra Pernilla, hvis 7-årige datter er forsvundet. Det ene sekund holdt hun Pernilla i hånden, og det næste øjeblik var hun væk.

Jagten på kidnapperen leder Kouplan gennem Stockholms underverden, men samtidig er der noget mistænksomt ved Pernillas fortid. Hvad gør man, når sandheden viser sig at se helt anderledes ud end først antaget?

En kompleks, psykologisk krimi. Kouplan er en utraditionel hovedperson, der fornyer krimigenren på en unik måde. Sandhed med modifikationer er første del af en krimiserie om Kouplan.

 

Om forfatteren

Sara LövestamSara Lövestam er født i 1980 og har skrevet siden hun var fire år. Hun har altid drømt om at blive forfatter, og i dag er hun en prisvindende svensk krimiforfatter, bosiddende i Stockholm.

Hun har i mange år arbejdet med at undervise svensk til immigranter, og har for nylig besluttet at arbejde som forfatter på fuld tid. Hun har udgivet 8 bøger og vandt i 2009 debutantprisen for romanen Anderledes.

I 2015 vandt hun den meget prestigefyldte Det Svenske krimiakademies Pris for bedste debutkrimi for Sanning med modifikation.

 

Sara Lövestam fortæller om forfatterskabet og om “Sandhed med modifikationer”