Vind “Konkursklubben” af Lindholm & Zornig

I denne uges julekrimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af Lindholm & Zornigs nye krimi “Konkursklubben”. Vi sætter i samarbejde med HaperCollins to eksemplarer på højkant.

For at deltage skal du blot svar på nedenstående.

I denne snarlige juleferietid er der måske ekstra tid til og behov for at kravle under tæppet i sofaen med en kop kaffe og en god bog/film/tv-serie eller podcast. Vi kan aldrig få nok af gode anbefalinger, så lad os hermed inspirere hinanden. Hvad er din anbefaling til juleferien?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 7. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Konkursklubben

I Køge bliver en mand fundet død i havnen. Ingen ved, hvem han er, ingen savner ham.Politikommissær Tessa Højmark bliver mod sin vilje sat på sagen. Til hendes frustration fører sporene ingen vegne. Det er som om manden i vandet aldrig har eksisteret. Det gør Tessa nysgerrig. Hvad skete, der gjorde manden til ingen?

Efterforskningen er ved at gå i stå, da Tessa pludselig finder en kobling mellem den døde mand og den private sikkerhedsekspert Adam Forsberg, som Tessa kender og skjuler en mørk hemmelighed for. På Tenerife bor den 72-årige konkursramte lykkejæger Jack Nielsen. Sammen med sine venner beslutter han at vende tilbage til Danmark på en omhyggeligt planlagt mission for at tage hævn over den mand, der har taget deres økonomisk liv. Planen ser ud til at lykkedes. Faktisk over al forventning. På nær en enkelt uforudset hændelse, som pludselig gør Jack og hans venner til de jagede. Inkl. novellen Vinterkriger.

11 thoughts on “Vind “Konkursklubben” af Lindholm & Zornig

  1. Det med tæppet er en god ide, men her forleden frøs jeg så forfærdeligt, så en go romgrog, og så ind under tæppet. Min bog er for tiden Nele Neuhaus’ De levende og de døde.

  2. Tja, nu drikker jeg jo ikke kaffe, men THE, har lige hentet 2 x 250 gr, og et par bøger på biblioteket, så mon jeg ikke klarer mig igennem juleferien med ovenstående, tæpper og lidt hjemmebag/konfekt 🎄🎅

  3. Jeg har lige læst den tavse enke af Sara Blædel…kankæart anbefales under tæppet

  4. Håbede at jeg kunne få Sara Blædels nyeste, før biblioteket lukkede ned, men sådan gik det ikke. Tror jeg læser Kvinden i buret igen her i juleferien.

  5. Jeg vil anbefale at man læser alt hvad Jens Henrik Jensen har skrevet. Der er en enkelt svipser iblandt – men ellers er det guf, hvis du har svaghed for god krimi

  6. Masser af god kaffe og chokolade. Den bedste bog, jeg længe har læst, er “Rampen” af Jesper Stein. Ikke en krimi, men man gyser alligevel indimellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.