Vind Knoglekræmmerens vals af Stuart MacBride

Der er skotsk krimi på menuen i ugens krimiquiz. Du kan nemlig deltage i konkurrencen om et eksemplar af Stuart MacBrides spændende og knogleknusende krimi med Callum MacGregor – Knoglekræmmerens vals.

Deltag ved at svare på følgende.

Hvilken krimi/thriller/gyser på bog har efter din mening bedst klaret at blive omsat til film/tv-serie?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 31/1 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

Knoglekræmmerens vals

Kriminalassistent Callum MacGregor havde en lovende karriere foran sig, lige til han begik en skæbnesvanger fejl. Nu er han placeret i den afdeling, hvor alle de udstødte, ballademagerne og de kompromitterede betjente ender. Han har absolut ingen forhåbninger om at komme til at tage del i en mordefterforskning igen. Men da et antikt mumie bliver fundet på en losseplads, bliver det Callums opgave at finde ud af, hvilket museum det er stjålet fra. Snart finder han ud af, at der er en forbindelse til en sag med tre forsvundne mænd og det hele bliver pludselig mere interessant. Ved en fejl får han og hans afdeling lov til at beholde sagen, som viser sig at blive den største i Oldcastle nogensinde. Ingen forventer at de vil lykkes med opklaringen, men lige nu er de det eneste, der står mellem morderens ofre og en langsom død. Spørgsmålet er, kan de bevise det modsatte før morderen slår til igen?

Bogen er udkommet på forlaget Harper Collins Nordic

Stuart MacBride

Stuart MacBride

Stuart MacBride (f. 1969) blev født i Dumbarton nær Glasgow i Skotland. Han opgav sin karriere inden for marketing for at satse på at blive skuespiller – men han indså hurtigt at han aldrig ville kunne leve af det.

I stedet valgte han helt at skifte karriere og begyndte at arbejde med IT i olieindustrien. Stuart McBrides første bog “Cold Granite”, udkom i 2005, og han har efterfølgende vundet adskillige priser for sine bøger, der er oversat til 19 sprog. Blandt andet The Dagger in the Library i 2007 og ITV Crime Thriller Award for Best Breakthrough Author i 2008. Dette er den første bog om Ash Henderson.

One thought on “Vind Knoglekræmmerens vals af Stuart MacBride

Comments are closed.